Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jonathan Arledge este noul jucător al lui CSM Oradea

Jonathan Arledge este noul jucător al lui CSM Oradea

În cursul acestei seri (13.11), cu două zile înaintea duelului cu Kataja Basket din FIBA Europe Cup, CSM CSU Oradea a anunțat un nou transfer. Este vorba de Jonathan Arledge, un baschetbalist ce evoluează pe pozițiile 4-5.

În vârstă de 32 de ani, Arledge are dublă cetățenie, americană și libaneză, și o înălțime de 2.06 metri. Născut în Washington, a jucat pentru George Mason timp de patru sezoane și apoi a evoluat pentru Old Dominion, unde a avut medii de 8.7 puncte și 4.9 recuperări.

În 2015, Arledge a făcut pasul în Europa și a semnat cu BC Boncourt Red Team, în prima ligă a Elveției. Apoi a jucat în liga secundă a Italiei, la Benacquista Assicurazioni Latina Basket și la UCC Assigeco Piacenza.

De-a lungul anilor, sportivul ce a evoluat pentru naționala Libanului a mai trecut pe la BK Ventspils, Cholet Basket, Guelph Nighthawks, Peristeri BC și FC Porto, formație alături de care s-a întâlnit cu CSM Oradea.

În cele două confruntări cu formația bihoreană, Arledge a adunat 7.5 puncte și 4.0 recuperări. În stagiunea 2022-2023, noul jucător al roș-albaștrilor a jucat în Coreea de Sud, la Goyang Orions și Seoul Samsung Thunders, având medii de 8.4 puncte și 3.5 recuperări.

Conform anunțului oficial făcut de CSM Oradea, Jonathan Arledge va suplini absența lui Nikola Markovic, care va lipsi vreme de șase săptămâni.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!