Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jonathan Dupre: "Meciul cu Farul Constanța va fi ca o bătălie"

Paul Olar

Paul Olar
06.05.2013

BC "Perla Harghitei" Miercurea Ciuc se deplasează marți pe terenul celor de la BC Farul Constanța pentru încleștarea decisivă din manșa a doua a seriei de Play-Out.

Jonathan Dupre, baschetbalistul harghitenilor, consideră că întâlnirea cu dobrogenii va fi una cât se poate de dificilă, însă americanul le promite fanilor că băieții lui Botond se vor lupta până în ultimul minut.

"Meciul cu Farul Constanța va fi ca o bătălie. Spun asta deoarece este genul de confruntare în care ori câștigi, ori pleci acasă cu capul în pământ. Eu sunt de părere că jocul va fi cât se poate de intens, însă vom da totul pentru o victorie."

*Foto: Biro Zoltan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!