Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jonathan Dupre va evolua pentru Krasny Oktyabr Volgograd

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
02.09.2013

Krasny Oktyabr Volgograd este echipa care a primit un wild-card din partea Ligii VTB. Rușii vor lua locul lui Zalgiris Kaunas în ediția 2013/14 a competiției.

Americanul Jonathan Dupre a evoluat în sezonul 2012-2013 pentru BC Miercurea Ciuc. Acesta a avut o medie statistică de 22.7 minute cu 7.2 puncte şi 4.7 recuperări în 35 de partide. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a absolvit Universitatea Pepperdin, evoluând mai apoi pentru Maine Red Claws în D-League. Legat de noua echipă a lui Dupre, aceasta a luat ființă în urmă cu un an. Clubul din Volgograd va trebui să achite suma de 320 milioane ruble și să garanteze că există infrastructură pentru baschet. Concret, până la data de 1 ianuarie 2014, ruşii trebuie să pună la dispoziție o sală cu capacitate de 5.000 locuri, în care își va susține meciurile de pe teren propriu. Acestea au fost condiţiile puse de preşedintele Ligii VTB, Sergey Ivanov, pentru ca Krasny Oktyabr Volgograd să poată să o înlocuiască pe Zalgiris Kaunas în competiţie.

În sezonul 2012/13 a jucat în Superliga Rusiei (echivalentul ligii a doua) și a obținut locul al 12-lea din totalul de 15 participante cu un total de zece victorii și 18 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!