Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jonte Flowers: „Perioada petrecută în România va rămâne un punct de reper în cariera mea”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.05.2015

Jonte Flowers, jucătorul lui CSU Asesoft Ploiești, a oferit la final de sezon o declarație pentru site-ul oficial al echipei prahovene. Extrema a vorbit despre cel de-al doilea sezonul petrecut alături de Asesoft. Americanul spune că are nevoie de o perioadă de pauză și abia apoi se va gândi unde își va încheia cariera:

„Este un moment important în cariera mea. Au fost doi ani frumoşi, cu multe realizări, dar şi acea accidentare la tendon, care m-a ţinut departe de teren pentru mai bine de 5 luni. Am întâlnit la Ploieşti persoane de calitate şi o organizaţie profesionistă, elemente care au contat mult în dezvoltarea mea ca om şi ca baschetbalist. Acum, mă voi întoarce acasă pentru a petrece mai mult timp alături de familie, şi sper ca peste câteva luni să iau cea mai bună decizie cu privire la echipa pentru care voi juca. Pentru moment, nu ştiu ce modificări vor surveni la Ploieşti, voi păstra legătura cu oamenii din conducere, aşa cum este şi normal, şi vom vedea ce se va întâmpla. Oricum, perioada petrecută în România va rămâne un punct de reper în cariera mea” a dclarat Jonte Flowers pentru csuasesoft.ro.

În acest sezon, când a cucerit al doilea titlu al României alături de CSU Asesoft Ploiești, Jonte Flowers a terminat cu medii statistice de 14.0 puncte, 5.3 recuperări, 2.9 pase decisive și 3.0 intercepții pentru un indice al de 16.9 unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!