Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jonte Flowers: „Timișoara este o echipă care joacă excelent în acest moment”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.04.2015

CSU Asesoft Ploiești pornește în play-off cu două partide de foc în fața noii deținătoarea a Cupei României, BC Timișoara. Despre această serie de play-off ne-a vorbit jucătorul prahovenilor, Jonte Flowers. Americanul consideră că formația de pe Bega practică în acest moment un joc foarte bun iar acest lucru se întâmplă în special datorită faptului că echipa bănățeană are în componență o mulțime de jucători care pot înscrie de la distanță. Totuși, Flowers se așteaptă ca echipa sa să fie capabilă de un parcurs solid în faza eliminatorie a Ligii Naționale de Baschet Masculin:

„Timișoara este o echipă care joacă excelent în acest moment. Ei au o mulțime de shooteri care pot marca aruncări de la 3 puncte în orice moment și acest lucru o face o echipă periculoasă. Ne-au eliminat din cupă dar concentrare noastră este asupra echipei noastre pentru a fi pregătiți în a avea un parcurs solid în acest play-off.”

Jonte Flowers a fost unul dintre cei mai importanți echipieri ai lui CSU Asesoft Ploiești în sezonul regulat al LNBM. Sportivul american în vârstă de 30 de ani a încheiat sezonul regulat cu medii statistice de 13.5 puncte, 4.8 recuperări, 2.9 pase decisive și 2.9 mingi câștigate în 21 de meciuri jucate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!