Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jordan Hulls: „Suntem o echipă foarte bună când ne respectăm identitatea”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
19.04.2022

Jordan Hulls: „Suntem o echipă foarte bună când ne respectăm identitatea”

Ludwigsburg a câștigat meciul decisiv cu U-BT Cluj cu scorul de 79-73 și a ajuns în Final Four-ul din Basketball Champions League, unde va da piept cu BAXI Manresa.

Jordan Hulls a fost MVP-ul oaspeților. Jucătorul american a fost cel mai bun marcator de pe teren și a terminat cu 21 de puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții, reușind să înscrie 7/12 aruncări din acțiune, 3/8 de la distanță și 4/5 de la libere.

„A fost o atmosferă superbă. Ne așteptam să vedem asta, după meciul din tur. Despre asta este baschetul. Știam că ei vor juca foarte fizic și că va trebui să răspundem în același mod. Sunt mândru de colegii mei, pentru că toți am fost montați de la începutul confruntării. Am avut câteva lacune, dar a fost un efort de echipă excelent.

Am reușit să forțăm multe greșeli neforțate. Acesta este stilul nostru de joc, identitatea noastră. Suntem o echipă foarte bună când ne facem jocul. Cred că am avut și niște probleme, dar când forțezi 25 de turnovers, vei câștiga multe meciuri de baschet.”, a declarat Hulls la conferința de presă de după meci.

Final Four-ul de la Bilbao va avea loc între 6 și 8 mai.

*foto: Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!