Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jordan Swopshire este MVP-ul etapei a 27-a

Jordan Swopshire este MVP-ul etapei a 27-a

Partidele programate în runda cu numărul 27 a Ligii Naționale de Baschet Masculin au adus câteva victorii la limită, patru dispute fiind terminate cu o diferență maximă de trei puncte la final. Rapid București a câștigat în condiții speciale, bazându-se doar pe 8 jucători în confruntarea cu CSM Galați.

MVP-ul rundei l-a dat tocmai întâlnirea dintre Rapid și Galați (103-100), americanul Jordan Swopshire fiind la cea mai bună prestație personală de când a sosit la gruparea bucureșteană. Swopshire a încheiat cu 33 de puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive, o posesie pierdută și o intercepție, pentru un indice al eficienței de 32 de unități.

Baschetbalistul Rapidului a avut peste 50% procentaj din acțiune, de la distanță terminând cu 4/6, iar din interiorul arcului de cerc a avut 6/12. De asemenea, Swopshire a fost cel mai faultat rapidist, alături de Bookert, trecând de 11 ori pe la linia de fault, unde și-a transformat 9 încercări.

În primul sfert a adunat 9 puncte, apoi în următoarele trei sferturi a reușit de fiecare dată să pună câte 8 puncte în dreptul numelui său. Punctele sportivului american din acțiune au venit din spatele arcului de cerc și din paint.

Swopshire are în acest moment 13 jocuri în double digits, de trei ori trecând bariera celor 20 de puncte marcate. Disputa cu Galați a fost prima în care americanul a marcat peste 30 de puncte într-un meci în Liga Națională.

În acest sezon, Jordan Swopshire are medii de 12.0 puncte, 4.5 recuperări și 1.2 intercepții, cu 49.5% la aruncările de două puncte și 35% de la distanță.

Rapid București a ajuns la 6 victorii prin acest rezultat cu CSM Galați, având și 19 eșecuri în campionat.

*foto: Mihai Tomescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!