Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jordan Taylor, aproape de triple-double în duelul cu Trento

Jordan Taylor, aproape de triple-double în duelul cu Trento

Miercuri, 18 ianuarie, London Lions s-a impus pe terenul lui Trento, într-un meci din cadrul etapei a 11-a a 7DAYS EuroCup. Formația din Marea Britanie a reușit o repriză secundă de excepție și a câștigat cu 84 la 70.

Primele 20 de minute au fost echilibrate și, la pauză, Trento conducea la o diferență de o posesie: 42-40. După revenirea de la vestiare, elevii lui Ryan Schmidt au evoluat mult mai bine și au obținut prima victorie stagională în deplasare.

Unul dintre cei mai buni jucători ai londonezilor a fost Jordan Taylor, fostul fundaș al lui U-BT Cluj-Napoca. Baschetbalistul american a fost aproape de triple-double, adunând 11 puncte, 8 recuperări, 8 pase decisive și un indice al eficienței de +19.

Taylor a jucat vreme de 33 de minute și a avut 1/3 din interiorul semicercului, 1/2 de la distanță, 6/9 de la linia de libere și 6 greșeli. Din tabăra lui Lions s-au mai remarcat Sam Dekker (23 de puncte, 10 recuperări) și Kosta Koufos (14 puncte, 10 recuperări).

De partea cealaltă, liderul lui Trento a fost Darion Atkins: 13 puncte, 9 recuperări.

Jordan Taylor are medii de 13.3 puncte, 8.7 pase decisive și 4.7 recuperări în cele trei partide disputate pentru trupa din Marea Britanie.

În următoarea rundă pe London Lions o așteaptă o confruntare extrem de dificilă, în compania lui Gran Canaria, liderul grupei B.

*foto: Twitter – London Lions

6 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    De corectat
    Cum a putut sa ajunga la "6 greseli"?

    cu 1 an în urmă (19.01.2023)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      greseli nefortate aka turnovers...

      cu 1 an în urmă (19.01.2023)
    • Istrate David:

      Greșeli
      Da, la turnovers mă refeream. Nu știu exact cum se traduce.

      cu 1 an în urmă (19.01.2023)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      mingi
      date de pomana adversarului
      mingi intoarse gratis
      :))

      cu 1 an în urmă (19.01.2023)
    • pipzn:

      Mda
      Daca a avut 6 TO asta mi se pare foarte mult pentru un conducator de joc si anuleaza cam mult cele 8 pase decisive, macar in teorie vorbind ca nu am stat sa verific daca adversarii au profitat.

      Altfel nici procentajele acelea nu mi se par nu stiu ce (67% la libere, 33% de 2). Bine, tot cred ca este peste cat arata Gordic la ora actuala dar... asta este

      cu 1 an în urmă (19.01.2023)
    Raspunde
  • Silvois :

    Taylor
    Cea mai mare greseala a lui a fost sa plece de la Cluj!😁 Lasati-l dracu, baieti, ca a venit Jones si, in plus, il suparati pe Hunter, care ne-a spus ce caracter urat are! 😜

    cu 1 an în urmă (19.01.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!