Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jordan Taylor, înaintea duelului cu Venezia: „Știm că au pierdut ambele meciuri, dar lotul lor este unul extrem de valoros”

Jordan Taylor, înaintea duelului cu Venezia: „Știm că au pierdut ambele meciuri, dar lotul lor este unul extrem de valoros”

U-BT Cluj-Napoca și Umana Reyer Venezia deschid etapa a treia în EuroCup cu duelul programat în această seară, 25 octombrie, în BTarena. Campionii României au al doilea meci consecutiv în fața propriilor fani pe plan european cu această ocazie.

Jordan Taylor a participat la conferința de presă premergătoare partidei cu italienii, spunând următoarele:

„Al treilea meci în EuroCup și o nouă oportunitate pentru noi să jucăm pe teren propriu și să continuăm să construim ce am început în urmă cu câteva săptămâni. Am căpătat puțin ritm, însă va fi o provocare acest joc, cu Venezia. Știm că au pierdut ambele meciuri, dar lotul lor este unul extrem de valoros. Va fi distractiv.”

Fanii clujeni l-au impresionat pe fundașul american:

„E frumos și bine că putem juca din nou acasă. Am fost multă vreme în deplasare. Am reușit și eu să mă adaptez și să văd mai multe locuri din oraș. Este extraordinar să joc în această sală. Sincer, eu prefer în general sălile mai mici pentru că sunt mai gălăgioase, dar săli ca aceasta îmi aduc aminte de atmosfera de acasă. Fanii de aici sunt extraordinari atât la baschet, cât și la fotbal.”

U-BT o să bifeze cu această ocazie al 10-lea meci oficial în 2022/2023 și Taylor spune că echipa este pe un drum bun:

„E încă devreme, dar ne mișcăm bine. Mereu este loc de mai bine. Încă sunt jucători care trebuie să se acomodeze, Karel a venit târziu, eu am fost plecat pentru o scurtă perioadă. O să dureze încă puțin până când toți o să-și găsească rolul și o să ne înțelegem tot mai bine. Cred că suntem într-o postură bună acum, date fiind toate circumstanțele.”

Meciul dintre U-BT Cluj-Napoca și Umana Reyer Venezia din această seară (25.10) începe la ora 19.00 și o să fie transmis în exclusivitate pe Prima Sport 3.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Silvois :

    Sanders, of course
    Mai in gluma, mai in serios, Sanders ar putea fi cheia meciului, in dorinta lui de a demonstra si de a le arata gondolierilor ce nestemata au avut in mana si au dat-o. Daca poate si daca il baga Silva, eu cred ca il baga.

    cu 1 an în urmă (25.10.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!