Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jordan Taylor: „Mă bucur să fiu înapoi aici dar de partea Londrei, cu siguranță”

Jordan Taylor: „Mă bucur să fiu înapoi aici dar de partea Londrei, cu siguranță”

Au mai rămas cinci ore până la începerea meciului dintre U-BT Cluj-Napoca și London Lions, din sferturile de finală ale BKT EuroCup. Confruntarea din seara zilei de miercuri (13.03) va reprezenta și o reîntâlnire a clujenilor cu Jordan Taylor, baschetbalist care a început stagiunea 2022-2023 în echipamentul alb-negru.

După doar câteva luni petrecute în orașul de sub Feleac, clubul ardelean a anunțat despărțirea de Taylor și înlocuirea acestuia cu Nemanja Gordic. Jucătorul american a semnat la scurt timp cu London Lions și a rămas în capitala Marii Britanii și în acest sezon, fiind unul dintre liderii echipei.

Într-un video publicat pe rețelele sociale ale londonezilor, Taylor a prefațat duelul cu fosta sa echipă, a vorbit despre atmosfera care va fi în BTarena și a declarat că el și colegii lui sunt pregătiți:

Suntem bine. Ei sunt o echipă solidă, au scheme bune, sunt bine antrenați și au intensitate așa că va fi o provocare pentru noi. De-abia aștept meciul, mă bucur să fiu înapoi aici dar de partea Londrei, cu siguranță. E un public excelent, va fi o atmosferă frumoasă însă, până la urmă, pentru asta joci. Îți dorești să joci într-o atmosferă de genul așa că va fi distractiv, va fi un război, o luptă. Suntem pregătiți de joc.

Disputa dintre U-BT Cluj-Napoca și London Lions va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărită, în direct, pe Prima Sport 1.

*foto: euroleaguebasketball.net

16 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    iar
    bagati batul prin gard? :)))

    cu 1 lună în urmă (13.03.2024)
    • Istrate David:

      Bățul prin gard
      Dacă băgam bățul prin gard, puneam link cu podcastul în care JT a zis ce a zis :))) așa i-am pus doar declarația :D

      cu 1 lună în urmă (13.03.2024)
    • Benjamin:

      ...
      Jordan a inceput, baschet.ro a continuat :)) click-ul e click. traficul pe site e bine venit si uite asa se atinge unul dintre scopuri.

      Revenind. Poate reusiti sa faceti un articol mai necenzurat cu el ca sa stim si noi muritorii care a fost baiul.. daca exista unul. Altfel ne trezim ca-l huiduie lumea diseara si nu stim pentru ce.
      Pentru mine el a fost un jucator f bun. De departe cel mai bung PG ce a ajuns la noi in ultimii ani. Presupun ca are un caracter puternic, anumite pretentii si 'fite', dar no, unii jucatori si-au castigat dreptul. Da, sunt si altii care si-au castigat dreptul de a fi mai cu nasul pe sus si nu o fac (public, cel putin), dar asta depinde de jucator si de caracterul lui.. eu ii apreciez mai mult pe cei din a doua grupa, dar asta nu inseamna ca Taylor nu e un jucator bun.

      cu 1 lună în urmă (13.03.2024)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      Taylor
      Că și jucător a fost bunicel (printre cei mai buni, dar nu cel mai bun) dar că și caracter....
      Pai sa declari că "ai fost beat că ai semnat la Cluj"???. Că tu ești mare star și faci ce vrei / vii când vrei... Își va merita toate huiduielile, deși nu cred că va fi foarte afectat.

      cu 1 lună în urmă (13.03.2024)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      hai sa vedem
      poate mai afectat va fi daca se va aplauda cu frenezie fiecare ratare !
      HAIDE U !

      cu 1 lună în urmă (13.03.2024)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      David
      Daca nu e mare efortul, chiar te rog. Si merci.

      Eu glumeam, poatati tot ce ar poate, fiecare interpreteaza cum doreste.

      Mie mi s a parut de super calitate jucatorul. Acum ca i un asshole aia i partea a doua. Ar fi si mai dulce victoria daca chiar a facut declaratii de kkt cu privire la fosta echipa. Dar de huiduit nu cred ca i cazul. Eventual de apaludat cand pleaca la vestiare invinsi. 🤡😈☠️

      cu 1 lună în urmă (13.03.2024)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      postati
      tot ce se poate…scuze, de pe telefon

      cu 1 lună în urmă (13.03.2024)
    • Istrate David:

      JT
      Ieri nu am mai apucat. https://youtu.be/NZms7Npdsqo?si=W3VRzDEUqNdHS2Ky&t=1610 - acesta e celebrul podcast în care Taylor spune că crede că era beat când a semnat la Cluj și că l-au pus să alerge în pădure.

      cu 1 lună în urmă (14.03.2024)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      merci mult
      Acum a incercat s-o dea la pace cu declaratiile despre atmosfera excelenta dar atitudinea lui din timpul meciului a aratat ca este un caracter de doi bani.

      Pentru o echipa cum e London Lions, unde pragmatismul bate spiritul, unde jucatorii sunt platiti baban sa execute, Taylor e jucatorul potrivit. La noi, la U Cluj, unde incercam sa scoatem 150% din fiecare jucator, unde luam jucatori cu anumite ""bube, pentru ca pe aceia ni-i permitem, narcisisti flegmatici nu prea au ce cauta. Brandon Brown tot in aceeasi zona. Jones cam tot acolo mi se pare - aseara a jucat numai pt propria statistica, parerea mea...

      Cele bune!

      cu 1 lună în urmă (14.03.2024)
    • Benjamin:

      ..
      Taylor e mai mult decat un jucator la Lions. In cele 3-4 meciuri vazute cu el in sezonul asta, 40% din timpul petrecut pe banca e in picioare ajutand si tand indicatii. Spre exemplu, aseara la orice timeout anternorii celor de la Lions se grupau separat si discutau iar abia apoi mergeau spre jucatori sa le dea indicatii, in tot acest timp Taylor era cel care vorbea si incerca sa incurajeze prin anumite indicatii pe ceilalti.
      Omul are o voce in echipa aia si poate e ceea ce el cauta.

      cu 1 lună în urmă (14.03.2024)
    Raspunde
  • varu silvois :

    va fi destul de interesanta aparitia lui Taylor pe parchetul salii
    Nu poti sa stii cum va reactiona publicul, poate fi o chestie de moment pornita de la vreun suporter, intrucat Jordan Taylor a stat putin la Cluj si nu prea a fost timp sa-si faca admiratori sau contestatari. Mizam probabil pe faptul ca suntem civilizati si nu avem de ce sa-l fluieram, chiar daca exista tentatia de a otravi tot in cale, de a huidui la executiile adversarului. Cu siguranta daca se califica Turk Teleom, Brandon ar fi fost primit in aplauze la Cluj. Indiferent de reactia spectatorilor important e ca UBT sa aiba reactie in permanenta in ce priveste jocul/angajamentul, sa reuseasca sa fie constanti pe durata partidei. La un astfel de nivel orice abatare poate fi decisiva, de pilda ieri francezii i-au zdrobit pe Prometey in sfertul 3, degeaba celelalte sferturi eu fost echilibrate. Asadar mai este putin pentru un meci istoric. MereU nUmai U.

    cu 1 lună în urmă (13.03.2024)
    • U BT Cluj-Napoca Delekon:

      Brandon
      Merita toata afectiunea noastea. A fost unul din oamenii care ne-au adus clubul acolo unde este acum.

      Iar Taylor o sa isi merite reactia publicului pentru ca ne-a lovit acolo unde am fost mai vulnerabili, in prulimul nostru sezon in euro cup. Am avut noroc ca nu am pierdut atunci tot ce se construise.

      Suntem inca un club mic fata de competitie, si ne permitem rateuri de genu.

      cu 1 lună în urmă (13.03.2024)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea The Optimiser :

    Dor
    La ăsta i-o fi fost dor de alergat prin pădure, că doar acolo în Londra nu au pădure ca Hoia-Baciu unde să se antreneze printre stafii, ci acolo se antrenează înot prin Tamisa...
    Hai, Cluj! Aveți nevoie de cel mai bun joc al vostru azi!

    cu 1 lună în urmă (13.03.2024) Raspunde
  • CSM Focșani Leks :

    Partea frumoasa
    Partea buna e că un jucător de-a lui U joaca in semifinale

    cu 1 lună în urmă (13.03.2024)
    • wemby:

      JT
      Jordan Taylor cu siguranta nu este un jucator de-ai lui U. Nici el nu se considera si, cu siguranta, nici fanii nu il considera :)
      Isi poate pastra arogantele si celebrarile pentru meciul cu Paris

      cu 1 lună în urmă (14.03.2024)
    • CSM Focșani Leks:

      eram ironic
      totuși, a îmbrăcat maioul alb-negru. sigur, nu și-a dat viața pe parchet pentru culori și nici nu are caracter

      cu 1 lună în urmă (14.03.2024)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!