Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jordanco Davitkov: „Cred că am jucat mai bine decât în alte meciuri”

Jordanco Davitkov: „Cred că am jucat mai bine decât în alte meciuri”

CSM Târgu Jiu a suferit vineri seara a șasea înfrângere din Liga Națională de Baschet Masculin. Gorjenii au pierdut în fața lui U-BT Cluj-Napoca la o diferență de 15 puncte, 70-85, după un prim sfert foarte slab.

Iată ce a declarat Jordanco Davitkov la finalul confruntării cu formația ardeleană.

Toată lumea știe că Clujul este o echipă foarte bună. Totuși, noi nu am jucat rău. Am pierdut primul sfert și acela a făcut diferența. În rest, celelalte sferturi s-au încheiat la egalitate sau în favoarea noastră. Am făcut câteva greșeli dar, în general, am jucat bine. Eu le-am zis jucătorilor mei că adversarii evoluează foarte agresiv și că fac multe capcane. Le-am spus că putem face orice în afară de turnovers. În primele patru minute, aveam deja cinci greșeli, iar la finalul primului act, aveam opt turnovers și doar șapte puncte. Sunt prea multe. Acestea au decis meciul. Am făcut câteva modificări și apoi ne-am adaptat la joc. Am continuat să facem greșeli, însă cred că am jucat mai bine decât în alte meciuri”, conform csmtargujiu.ro

De asemenea, antrenorul gorjenilor a vorbit și despre ce urmează pentru echipa pe care o conduce:

Cu siguranță, există o presiune. Sunt sigur că după ce vom câștiga primul meci, vom evolua mult mai bine. Nu putem schimba nimic, ci trebuie să încercăm să ne îmbunătățim la fiecare joc. Acum urmează câteva întâlniri cu formații mai modeste. Nu există echipe slabe în campionat, dar primele șase, șapte partide au fost contra unor grupări foarte bune. Urmează să ne duelăm cu Sibiu, Galați, Ciuc, București. Dacă vom continua să ne îmbunătățim jocul, cred că nimic nu este pierdut. Cel mai important e să reducem numărul greșelilor. Controlăm lupta la recuperare, nu ne intră întodeauna aruncările, însă trebuie să reducem numărul turnoverurilor.

CSM Târgu Jiu revine pe teren miercuri, 3 noiembrie, într-un duel cu BC CSU Sibiu.

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!