Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jordanco Davitkov și Porter Troupe au prefațat duelul cu CSM Galați

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
12.11.2021

Jordanco Davitkov și Porter Troupe au prefațat duelul cu CSM Galați

CSM Târgu Jiu o întâlnește pe CSM Galați în etapa a 8-a a Ligii Naționale. Disputa va avea loc sâmbătă, 12 noiembrie.

Gorjenii vin după prima victorie stagională în campionat, în meciul cu BC CSU Sibiu, scor 87-80, după o prestație foarte bună a lui Porter Troupe. Baschetbalistul american a avut 22 de puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări.

Fundașul lui CSM Târgu Jiu a vorbit pentru site-ul echipei sale despre meciul de mâine, dar și despre succesul cu echipa de pe malul Cibinului și șansele trupei la play-off.

„A fost frumos că am reuşit să obținem victoria cu Sibiu, prima din campionat, dar obiectivele mele sunt mai mari. Acesta este doar începutul. Cu toții trebuie să gândim mai departe de atât și să dorim să realizăm lucruri pe care oamenii spun că nu le putem, așa că ne întoarcem la lucru. Liga pare foarte echilibrată în acest sezon. Toată lumea poate învinge pe toată lumea, așa că trebuie să continuăm să ne îmbunătățim jocul și să câștigăm meciurile strânse. Sezonul nu s-a terminat și încă este posibil să prindem play-off. Trebuie doar să luăm lucrurile treptat, zi de zi. Să ne concentrăm de la meci la meci pentru a le câştiga și să ajungem cât mai sus posibil. Meciul cu Galațiul va fi dificil. Vor fi disperați să câștige și au potenţial, chiar dacă nu au câștigat niciun joc până acum. Trebuie să fim concentrați și pregătiți pentru această bătălie.”, a spus Troupe conform csmtârgujiu.ro.

Și antrenorul echipei din orașul lui Brâncuși a oferit declarații pentru site-ul oficial înaintea etapei cu numărul opt.

„După prima victorie, una foarte importantă, obținută în deplasare, mă aștept să jucăm din nou bine, să facem un joc bun, atât din punct de vedere ofensiv, cât și defensiv și să câștigăm acest meci. Echipa din Galați, chiar dacă nu a câștigat nici un meci până acum, este o echipă bună, agresivă și care va lupta din greu pentru a câștiga la rândul ei. Pentru echipa noastră este nevoie de o concentare maximă și o evoluție constant bună. Ne lipsesc câțiva jucători datorită unor probleme medicale, dar vom vedea sâmbătă exact ce rooster vom avea la dispoziție. Ne vor lipsi fanii, să ne ajute, dar trebuie să ne descurcăm și să câștigăm”. 

Meciul de mâine dintre CSM Târgu Jiu și CSM Galați va avea loc de la ora 19:00 și va fi transmis live pe FRB TV.

*foto: csmtârgujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!