Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jordanco Davitkov: „Steaua este o echipă destul de solidă”

Jordanco Davitkov: „Steaua este o echipă destul de solidă”

CSM Târgu Jiu se deplasează pe terenul lui CSA Steaua București în primul meci care se va disputa sâmbătă, 15 ianuarie, în cadrul etapei a 15-a din Liga Națională de Baschet Masculin.

Steliștii vor evolua pentru prima dată în noul an, în timp ce Târgu Jiu are un eșec și un succes în 2022.

Antrenorul gorjenilor, Jordanco Davitkov, a vorbit pentru csmtargujiu.ro despre duelul de la București, în care își dorește o victorie:

„Avem un nou meci foarte important pentru noi. Întâlnim o echipă cu aceleași aspirații și cam la același nivel ca și noi. Au în componență un contingent bun de jucători ex-iugoslavi, plus doi jucători americani și un bulgar. Este o echipă destul de solidă. În ceea ce ne privește pe noi, în primul rând vrem să trecem cu bine de testare și să avem un lot complet de jucători la București. În al doilea rând vrem să continuăm meciul bun cu Constanța cu încă o victorie, în deplasare, dar pentru asta trebuie sa fim constanți în ambele faze”.

Meciul din Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazu” va fi în direct pe Digisport 4 și FRB TV începând cu ora 16.00.

*foto: Facebook Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!