Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jordin Williams, primul transfer pentru SCM U Craiova

Jordin Williams, primul transfer pentru SCM U Craiova

SCM U Craiova a realizat primul transfer al verii, după numirea antrenorului Michalis Kakiouzis. Clubul din Bănie a anunțat semnarea lui Jordin Williams, un jucător american care vine din Cipru, de la Paralimni.

În vârstă de 25 de ani, Jordin Williams măsoară 1.90 metri și este un jucător de pozițiile 1-2. El a petrecut trei sezoane în NCAA la LSU Alexandria, după care a trecut în Europa.

Williams a luat contact pentru prima dată cu baschetul profesionist în stagiunea 2018/2019, când a semnat cu PAOK Salonic, dar pentru care nu a bifat nicio prezență. El a jucat în acea stagiune 10 partide la Yalova Group Belediye Spor, echipă din eșalonul secund al Turciei.

În următorul sezon, la Paralimni, Williams a jucat 20 de partide și a avut medii statistice de 17.4 puncte, 4.4 pase decisive, 2.8 recuperări și 1.8 intercepții.

În stagiunea 2020/2021, Jordin Williams nu a avut angajament.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!