Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Josh Bostic, după succesul cu Timișoara: „Drumul spre ceea ce țintim este foarte lung”

Josh Bostic, după succesul cu Timișoara: „Drumul spre ceea ce țintim este foarte lung”

CSM Oradea a început excelent playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin și a izbutit să se impună la o diferență de 24 de puncte în fața lui SCM Timișoara: 87-63. Așadar, bihorenii conduc cu 1-0 în seria cu bănățenii și păstrează avantajul terenului propriu.

În ciuda acestui succes categoric, Cristian Achim a fost foarte concis la conferința de presă desfășurată la finalul jocului, declarând următoarele:

„Suntem din nou la început de drum deoarece sezonul regulat nu mai contează acum. Este o victorie, dar până la trei mai este de jucat. Este doar primul meci din această serie de playoff. Trebuie să rămânem concentrați. Un pic am fost, să fim sinceri, avantajați de accidentarea lui Djokovic. Știm foarte bine ce reprezintă acest jucător pentru Timișoara. Dincolo de acest lucru cel mai important pentru noi este ca toată lumea să rămână focusată. Acest aspect reprezintă principala noastră grijă”, conform csmoradea.ro.

Mai multe a spus Josh Bostic, care a terminat partida cu 13 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive și 2 intercepții:

Un start bun în playoff. Asta e tot din punctul meu de vedere. Este firesc să fim nemulțumiți de anumite aspecte, să avem lucruri de îmbunătățit sau de corectat și pe bună dreptate după acest meci. Dar așa cum am spus victoria rămâne obiectivul și am obținut-o. Am făcut o apărare foarte bună și am executat foarte bine planul prestabilit pe faza defensivă. Va trebui să repetăm acest lucru la meciul următor. Este de abia începutul. Drumul spre ceea ce țintim este foarte lung și trebuie să luăm lucrurile pas cu pas. Sunt recunoscător pentru Cel de Sus că ne călăuzește pașii. Pe de altă parte, îi doresc lui Ilija Djokovic să nu aibă parte de ceva foarte grav și sper să revină cât mai curând pe teren. Nu știu cât este de gravă accidentarea pe care a suferit-o, dar îi doresc să revină pe parchet cât mai repede posibil.

Jucătorul american a vorbit și despre ce urmează în seria cu SCM Timișoara:

În primul rând să facem recuperare. Avem niște oase și ligamente îmbătrânite la echipă, care au nevoie de gheață și odihnă. Mâine ne vom revedea așa cum o facem în fiecare zi în sala video, iar apoi pe terenul de baschet. Să corectăm erorile, să construim pe ceea ce deja avem, adică o atmosferă excelentă, un plan de joc solid ce trebuie tratat cu atenție și respectat, precum și o execuție corespunzătoare. E limpede că avem numeroase elemente pozitive după primul meci. Trebuie să le menținem și să corectăm acolo unde, limpede, e nevoie. Trebuie să rămânem înfometați de succes, de rezultate pozitive.

Cea de-a doua confruntare este programată vineri, 14 aprilie, la ora 19:00, tot în Oradea Arena. Duelul va putea fi urmărit pe FRB TV.

*foto: Facebook – CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!