Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Josh Bostic, la cea mai bună prestație în maioul lui CSM Oradea

Josh Bostic, la cea mai bună prestație în maioul lui CSM Oradea

CSM Oradea a obținut miercuri, 8 martie, cea de-a zecea victorie în Top 10 și se menține pe prima poziție în clasament, alături de U-BT Cluj-Napoca. Formația antrenată de Cristian Achim s-a impus cu scorul de 88 la 71 în fața lui CS Rapid București, grupare care nu s-a putut baza pe Demitrius Conger (n-a avut drept de joc) și pe Vaidas Kariniauskas (accidentat).

Cel mai bun jucător al bihorenilor a fost Josh Bostic, care a adunat 20 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, pentru un indice al eficienței de +25. A fost cea mai bună prestație a americanului de când îmbracă maioul lui CSM Oradea.

„Este o victorie importantă pentru noi. Am controlat jocul în totalitate și consider că ne-am atins obiectivul în această seară. Fără îndoială puteam să facem o treabă mai bună la modul general, însă tot ce contează este victoria. Am întâlnit o echipă aflată în urma noastră în clasament. Ne-am dublat avantajul în fața lor, ceea ce este important. Nu avem voie să facem pași greșiți în continuare pentru a nu periclita avantajul pe care ni l-am creat”, a declarat MVP-ul partidei, conform csmoradea.ro

În legătură cu evoluția sa și cu felul în care se simte în Oradea, Bostic a spus următoarele:

Mă bucur pentru prestația mea. Am avut procentaje foarte bune în acest meci însă este un lucru cert din punctul meu de vedere faptul că aruncarea este cel mai inconstant element din jocul de baschet. Poți controla efortul, intensitatea, apărarea și așa mai departe. Nu există însă un control deplin în ceea ce privește aruncarea. Dacă ar exista aveam jucători cu procentaje perfecte. Am obținut două victorii după această pauză. Confirmă faptul că avem ce ne trebuie pentru a obține victorii. Sunt convins că jocul nostru se va îmbunătăți. După părerea mea trebuie să ne vedem de treabă în continuare, să ridicăm nivelul în apărare și sunt convins că vom reuși acest lucru. Pe scurt, iubesc tot ce se întâmplă aici. Organizația, staff-ul, băieții, orașul, suporterii, oamenii. Împreună cu familia mea ne simțim foarte bine la Oradea.

Sâmbătă, 11 martie, în Sala Ion Constantinescu din Craiova, CSM Oradea se va duela cu SCM U Craiova, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii Naționale.

*foto: Facebook – CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • Ricardo :

    BOSTIC
    Fără doar și poate este un jucător de mare valoare. Ma bucur ca a ajuns sa atingă astfel de performante pentru ca nu mai credeau mulți în el... Felicitări și mult succes!

    cu 1 an în urmă (09.03.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!