Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jovan Djurasevic a semnat cu CSM Târgu Jiu

Jovan Djurasevic a semnat cu CSM Târgu Jiu

După ce CSM Târgu Mures s-a retras din LNBMFederația Româna de Baschet a trimis o invitație, aprobată de Consiliul Director, către CSM Târgu Jiu pentru a participa în Grupa B a LNBM.

Pentru a face față în noul sezon, gorjenii sunt obligați să își schimbe strategia din mers.

Noua achizitie este Jovan Djurasevic. Acesta măsoară 1,96 m și evoluează la pozițiile 1-2-3.  Ultimul sezon a evoluat la Ujpest MT, în eșalonul secund din Ungaria.

În probe se află și un jucător american, Xavier Williams. Americanul evoluează pe pozițiile 4-5. Rămâne de văzut dacă acesta va fi păstrat în lot de Claudiu Alionescu, antrenorul principal al echipei.

Până în acest moment gorjenii au reușit să semneze întelegeri cu: Alin Andrieș, Kilyen Ors, Camil Berculescu, Alin Borșa și Andrei Gheorghe. Din sezonul precendent au rămas: Adrian Roșu, Remus Răceanu, Răzvan Bratoloveanu și un număr semnificativ de juniori.

*foto: pandurul.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!