Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jucan: "A fost o palmă de încurajare. Nu sunt probleme în echipă!"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
18.03.2012

Gaz Metan Mediaş a pierdut în această seară, 65-74 jocul disputat în deplasare cu CSM Oradea. Ardelenii au cedat în sfertul patru, atunci când aruncările lui Pesic de 3 puncte au făcut diferenţa. Teodor Jucan a declarat la final că echipa sa a pierdut pentru că a jucat "moale" în debutul partidei, dar a vorbit şi despre câteva decizii ale arbitrilor.

Nu ştiu ce să zic, nu i-am luat cum trebuie de la început. În stilul ăsta e foarte greu să joci baschet. orice atingere la ei a fost fault, la noi nimic. Asta este, mergem mai departe. Nu mai comentez arbitrajul. Vedem ce va fi.

Jucan spune că Mediaşul a suferit atunci când a mutat jocul de sub panou în afara căciulii.

Aşa e, când am jucat sub panou am revenit în joc, după care am început să tragem de afară. Nu am avut şut de 3 puncte şi s-a văzut. Am ratat mult, am avut procentaje slabe.

Căpitanul medieşenilor a comentat şi incidentele din sfertul patru, atunci când după o ratare de 3 puncte a lui Moore, Tomeljak şi apoi Zigeranovic l-au pălmuit pe american. Moore a încercat să reacţioneze, dar a fost ţinut şi el de colegi.

Nu sunt probleme în echipă. A fost o încurajare! Şi eu am crezut că l-a lovit, dar a fost vorba de o încurajare. I-a zis că << hai că pe următoarea o să o bagi >>.

Tomeljak şi Zigeranovic nu au vrut să declare nimic despre acest incident.

foto: gazistul.ro

10 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Quetz :

    Quetz
    Am inteles acuma, e totul clar: a fost o palma de incurajare. Sper din tot sufletul sa nu isi piarda cumpatul Tomeljak vreodata si sa se enerveze, daca asa e and isi incurajeaza colegii.

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • wer :

    si marmota invelea ciocolata...
    Dupa cum am vazut eu asa "l-au incurajat" pe Moore Tomeljak si Zigeranovic incat acesta a sarit sa raspunda cu "o incurajare" si el dar a fost retinut de ceilalti coechipieri.

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Quetz :

    Corectie
    cand*

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe popescusorin :

    video
    se poate sa revedem aici exact filmarea? multumesc

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @Popescu
    Saptamana viitoare o vom publica!

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    incurajare
    doriti sa revedeti filmarea pentru a exersa noi metode de incurajare?

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Pumni de încurajare
    La halul în care au jucat şi în logica ipocrită a lui Jucan , Tomeljak , Zige şi chiar Jucan ( cu liberele ratate pe final ) trebuiau să ia pumni în cap de încurajare . În mod normal , la aşa încurajări , Moore , care cu aruncările lui de 3 i-a scos de multe ori din rahat , ar fi trebuit să iasă din sală . Se dovedeşte că banii şi valoarea jucătorilor n-ajung să construieşti o echipă . Oricum un gest incalificabil ...

    cu 12 ani în urmă (19.03.2012) Raspunde
  • uclujnapoca :

    Barbatie
    Cred ca a meritat palma totusi . Sa arunci de 3p cu om pe tine fara nici un sens cand nu iti poti permite sa ratezi . Iar asta o sa-i intareasca ca baschetul este totusi un sport dur . Iar cum va asteptati sa fie Tomeljak dupa ce a fost macelarit de arbitrajul de la Oradea ? ( Parerea mea )

    cu 12 ani în urmă (19.03.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Quetz :

    @uclujnapoca
    Ma asteptam ca Tomeljak sa se comporte decent. Sau daca vrei sa coboram nivelul discutiei, ma asteptam sa il ia de gat pe arbitru, nu pe Moore, conform pareriii tale ca Tomeljak a fost macelarit de arbitraj. In afara de cele 2 faulturi tehnice (dintre care unul la banca) poti sa imi spui si mie cand a fost macelarit Gazul ? Foarte posibil ca tehnicele sa fie discutabile, ca orice sanctiune de acest gen dar cand starea de nervozitate pe banca Mediasului era evidenta, inclin sa dau dreptate arbitrilor. (Parerea mea)

    cu 12 ani în urmă (19.03.2012) Raspunde
  • just bball :

    @uclujnapoca
    baschetul nu e fotbal in primul rand, dar daca o sa mai apara jucatori precum Tomeljak, Dragusin si inca cativa, e posibil ca baschetu sa devina la fel de urat si de murdar precum fotbalul. Barbatia in baschet nu o arati cu palma/pumnul. O arati cu ambitie si caracter(calm). Si despre arbitraj...ne tot legam aici de el fara pic de rusine, sunt si ei oameni ! e fractiune de secunda in care trebe sa ia o decizie (cea corecta din momentu de fata). nu cred ca suntem in masura sa criticam pe oricine ne iese in cale dar de, ASTA-I ROMANU ! ;)

    cu 12 ani în urmă (19.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!