Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jucătorii lui BC Timişoara au dus jucării copiilor de la grădiniţă

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
03.10.2012

Prin intermediul baschetului, copiii de grădiniţă au fost cei mai fericiţi

Leii din Banat şi-au ţinut promisiunea şi au mers astăzi să le ducă copiilor jucăriile strânse la partida de prezentare de la Cupa Timişoara. Alb-violeţii au mers la o grădiniţă unde învaţă copii care nu au o stare materială deosebită.

Micuţii au rămas plăcut surprinşi când uriaşii jucători au intrat pe uşă. Baschetbaliştii au socializat cu cei mici şi le-a destăinuit câteva din tainele jocului cu mingea la coş. Jovanovic şi compania s-au jucat cu copii, iar acţiunea promovată intens de club şi-a atins scopul.

Fiecare copil a primit cel puţin două jucării, asta pentru că fanii au fost generoşi şi au adus multe pluşuri pe care le-au aruncat pe parchet la partida cu Radnicki. Văzând care a fost reacţia celor mici, clubul încearcă să organizeze şi alte acţiuni de acest gen şi în viitor.

Urmăriţi câteva imagini în galeria foto de mai jos.

sursa: BC Timişoara (Facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!