Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jucătorii și antrenorii Craiovei sunt mulțumiți de noua Sală Polivalentă

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.11.2012

Sala Polivalentă din Craiova va primi botezul competițiilor sportive sâmbătă prin două partide, una de baschet și una de handbal.

Baschetbaliștii craioveni au făcut ieri primul antrenament în noua arenă și s-au arătat încântați de cum arată și de suprața de joc.

”Parchetul este foarte moale, foarte bun, nu vor apărea probleme, accidentări, dureri. Acum este netocit, e normal să alunece un pic, dar suprafaţa este bună“, a spus Ionuţ Drăguşin conform cotidianului Gazeta de Sud.

LeVar Seals este conștient că va dura puțin până se vor acomoda cu noua sală, dar știe și că un lucru foarte important este jocul echipei și victoriile ce trebuie să vină. ”Trebuie să jucăm bine şi să arătăm că avem o echipă bună, spune jucătorul pentru Gazeta de Sud. Trebuie să bucurăm fanii şi să facem spectacol pentru ei. Este o sală nouă, ne va lua ceva timp să ne acomodăm“.

Andelko Mandic, antrenorul echipei, este încântat de arenă și consideră că în avantajul formației sale eeste ca sala să se umple pentru ca publicul să pună presiune pe adversar. ”Sala este superbă. Pentru toţi e o onoare să joace aici, dar dacă nu se umple, ne-ar avantaja mai mult să disputăm unele partide în sala mică. Am obţinut victorii frumoase până acum, când am avut o sală plină şi am pus presiune pe adversar. Vor urma meciuri cu echipe de top, Timişoara, Mediaş, Ploieşti. Dacă vor veni peste 3.000 de oameni, desigur că vom juca aici, altfel preferăm sala mică”

SCM Craiova va debuta în această sală contra BC Miercurea Ciuc, într-un meci programat a se desfășura sâmbătă, de la ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!