Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jucătorii străini de la BC CSU Sibiu părăsesc și ei România

Jucătorii străini de la BC CSU Sibiu părăsesc și ei România

Jucătorii lui BC CSU Sibiu au părăsit sau vor părăsi și ei România în cel mai scurt. Pandemia de Covid-19 a pus sub semnul întrebării sezonul competițional 2019/2020 iar baschetbaliștii străini s-au întors în țările natale. Isaiah Philmore a fost primul jucător de la Sibiu care a revenit în SUA. Clubul sibian, contactat de site-ul nostru, ne-a expus situația:

„Toți jucătorii străini ai BC CSU Sibiu au părăsit sau vor părăsi România  în zilele următoare, deciziile lor fiind bazate, în primul rând, pe anunțurile și sfaturile transmise de autoritățile americane care insistă ca cetățenii lor să revină în cel mai scurt timp posibil pe teritoriul SUA.”

Despre pierderile financiare, clubul de pe Cibin a oferit un răspuns rezervat:

„Situația pandemiei de coronavirus a afectat toate sectoarele de activitate, la nivel mondial și cu siguranță sportul nu face excepție. Suntem încă în analiză cu privire la dimensiunea acestor pierderi, dar o imagine cât mai concludentă vom avea abia după ce totul va reveni la normal. Momentan ne concentrăm eforturile pentru protejarea sănătății tuturor celor din familia BC CSU Sibiu.”

Conducerea lui BC CSU Sibiu afirmă că-și dorește încheierea sezonului 2019/2020 pe teren, dar doar dacă sănătatea tuturor nu este pusă în pericol:

„Considerăm că în aceste momente, singurul lucru care contează și pe care ne concentrăm toate eforturile este sănătatea sportivilor și a celor din staff, a familiilor lor, a suporterilor și partenerilor. Ne dorim să încheiem pe teren acest sezon competițional, dar numai după ce ne asigurăm că primul deziderat-sănătatea-nu este în pericol. Toți jucătorii, inclusiv cei care au plecat, și-au anunțat disponibilitatea de a se întoarce, atunci când situația o va permite, din dorința de a încheia sezonul pe parchet.”

foto: BC CSU Sibiu (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!