Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jucătorul etapei 16: Cătălin Burlacu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.01.2011

Burlacu este MVP-ul Etapei 16Cătălin Burlacu este cel mai bun jucător al etapei cu nr. 16 din Divizia A masculin în opinia totalbaschet.ro. Jucătorul lui CSU Ploieşti a terminat partida contra celor de la CSU Atlassib Sibiu cu 19 puncte, 7 recuperări, o pasă decisivă şi un procentaj la aruncările de 2 puncte de 72.7% (8 reuşite din 11 încercări). Coeficientul de eficienţă al său a fost 29.

Extrema de 2.10m a fost artizanul victoriei echipei sale în faţa sibienilor. Reuşitele sale au readus Ploieştiul în joc după ce Sibiul se instalase la conducere cu parţial de 11-1 în debutul partidei iar cele 7 puncte consecutive înscrise în ultimele două minute de joc şi cele 3 aruncări libere din final au pecetluit soarta meciului în favoarea gazdelor.

Versatilitatea lui Burlacu i-a pus mari probleme lui Paul Herndon, adversarul său direct. Apariţiile jucătorului originar din Iaşi în spatele liniei de 3 puncte a desfăcut de multe ori zona de sub panoul sibian şi le-a permis jucătorilor ploieşteni pătrunderi nestingherite în acea zonă.

Cu o medie a coeficienţilor de eficienţă în meciurile din acest sezon de 18.87, Cătălin Burlacu este leaderul lui CSU Ploieşti la 4 capitole statistice: puncte (15.87), recuperări (9.47), procentaj la aruncări de 2 puncte (48%) şi capace (0.6).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!