Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jucătorul etapei a 13-a: Zlatko Jovanovic (BC Timișoara)

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.12.2011

zlatko jovanovic bc timisoaraBC Timișoara a câștigat partida contra lui CSU Atlassib Sibiu, scor 101 - 95 și se menține pe prima poziție a clasamentului Diviziei A.

Jucătorul care a contribuit decisiv la acest rezultat este Zlatko Jovanovic, conducătorul de joc de origine sârbă a echipei din Banat.

Jovanovic a bifat 35 minute de joc, având 4/5 la aruncările de două puncte, 6/11 din spatele semicercului și 3/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 29 puncte. De asemenea, Zlatko a distribuit 6 pase decisive, având 2 recuperări, respectiv trei posesii pierdute pentru un coeficient de 28 la eficiență.

Astfel, conducătorul de joc al Timișoarei a stabilit recorduri personale la eficiență, puncte, coșuri de trei puncte marcate și executate.

El a fost cel mai bun marcator al echipei sale iar 8 dintre punctele sale, dintre care două aruncări de la mare distanță, au fost reușite în sfertul decisiv.

Pentru cifrele reușite în această partidă Zlatko Jovanovic este, în opinia TotalBaschet.ro, Jucătorul etapei cu numărul 13.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!