Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jucătorul etapei a 16-a. Kyndall Dykes (U-Mobitelco Cluj Napoca)

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.01.2012

kyndall dykes u mobitelcoChiar dacă prezența sa pe teren în partida cu CSU Ploiești a fost sub semnul întrebării din cauza unei accidentări, Kyndall Dykes a intrat pe parchet sâmbătă seară și prin evoluția sa a reușit să facă diferența și să contribuie la a treia victorie conscutivă a lui U în fața prahovenilor.

Americanul a terminat partida cu 18 puncte marcate și 8 recuperări. El a înscris, în cele 30:42 minute petrecute pe teren, 8 din cele 16 aruncări din acțiune pe care le-a încercat și ambele libere de care a beneficiat. Patru dintre recuperările sale au fost ofensive, iar la aceste statistici a mai adăugat 2 pase decisve, 3 intercepții și 6 faulturi scoase la adversari.

La final a terminat cu un indice de eficiență de 22, cel mai mare din echipa sa.

Datorită acestei prestații și a importanței meciului în care le-a realizat, Kyndall Dykes este, în opinia totalbaschet.ro, Jucătorul etapei a 16-a.

6 comentarii la aceasta stire:
  • suporteru lu peste :

    corect
    Si nici macar nu s-a folosit de aruncari de la distanta/semidistanta. Patrunderi ca in codru, cam asta a facut Dykes cu Asesoftul.

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • CS Concordia Chiajna Nicusor :

    wtf
    Cum sa nu-l alegeti pe Wisseh jucatorul etapei care a avut 41 de puncte, 4 recuperări, 9 pase decisive???

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • CS Concordia Chiajna Nicusor :

    ...
    si 43 eficienta

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Kyndall
    E o alegere buna... Nu pentru ca e de la U, ci pentru ca a decis soarta celui mai asteptat meci al etapei. @Nicusor, raspunsul ti-l da ABBA: "Winner takes it all". Din pacate pentru el, Wisseh nu a facut parte din echipa invingatoare.
    @suporterul: Dykes asta stie sa faca cel mai bine. E marca inregistrata: Patrunderi ca-n codru, stop - sut si cos.

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    Nicusor
    Cum ziceau colegii de mai sus, jucatorul etapei este jucatorul care a contribuit cel mai mult la rezultatul echipei. Dupa parerea mea, chiar daca are statistici impresionante, Wisseh a contribuit serios la infrangere, prin jocul exagerat de individualist. A fost individualist si nu a pasat in momente importante, acest lucru afectand psihicul echipei.

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • Alexandra 32 :

    da da
    da da , Wisseh trebuia sa fie , e foarte bun ! merita din plin sa fie jucatorul etapei

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!