Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jucătorul etapei a șasea: Nemanja Maric (CSM Oradea)

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.10.2011

Nemanja Maric, căpitanul lui CSM Oradea, este jucătorul etapei a 6-a în opinia TotalBaschet

Nemanja Maric, căpitanul echipei CSM Oradea, a avut o prestație solidă în confruntarea cu BC Mureș, din etapa a 6-a în sezonul regulat al Diviziei A. Meciul s-a încheiat cu scorul de 86-79.

Sportivul în vârstă de 28 ani a avut 21 puncte (4/7 la două puncte, 2/7 la trei puncte, 7/8 la libere), 7 pase decisive, 6 recuperări și 2 intercepții cu 2 posesi pierdute pentru un indice de 25 la eficiență.

Maric a fost principalul marcator al echipei sale (alături de Milos Pesic) și cel mai eficient jucător al confruntării (împreună cu Virgil Stănescu). De asemenea, Nemanja a fost singurul jucător care a petrecut în teren 40 minute de joc și a instrumentat revenirea echipei sale de la un handicap de 11 puncte printr-o prestație ofensivă de excepție în sfertul al doilea când a contabilizat 10 puncte și 3 pase decisive.

În fine, un alt argument este acela că meciul dintre BC Mureș și CSM Oradea a fost cel mai echilibrat al etapei, atât prin prisma jocului prestat de cele două formații cât și prin faptul că s-au confruntat două echipe din jumătatea superioară a clasamentului.

Datorită acestei evoluții, TotalBaschet îl declară pe Nemanja Maric jucătorul etapei a 6-a.

Citiți și

Nemanja Maric: "A fost un meci de baschet excelent. Toate mingile au contat!" 

Foto: Radu Roșca (www.staychill.net) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!