Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jujuan Cooley: "Ne-am aşteptat la o partidă mai disputată"

Viorel Sălceanu

Viorel Sălceanu
11.11.2011

Cooley cu 5 pct 5 recuperări şi 7 pase decisive în victoria împotriva echipei din Otopeni

Azi (11.11.2011) BC Mureş Târgu Mureş a reuşit să învingă pe teren propriu pe CS Otopeni cu scorul de 105 - 64. Partida s-a desfăşurat la Sala Sporturilor din localitate şi a contat pentru etapa a 8-a a Diviziei A masculine de baschet.

La sfârşitul partidei conducătorul de joc al formaţiei învingătoare a declarat că este bucuros pentru că toţi coechipierii au reuşit să înscrie şi să joace.

"Ne aşteptam la o partidă mai disputată, eram siguri că echipa din Otopeni va intra pe teren gata să îşi lase şi sufletul acolo, dar nu a fost să fie aşa. Sunt bucuros că am reuşit victoria dar mai ales mă bucur că toţi coechipierii mei au reuşit să înscrie şi să joace. Mă simt foarte bine cănd pot să mă aşez pe bancă şi să îmi văd colegii jucând. Azi toţi au fost fenomenali."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!