Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

JuJuan Cooley: „Vrem să ne luăm revanşa pentru înfrângerea din tur”

Costin Marinescu; Foto: Radu Roşca

Costin Marinescu; Foto: Radu Roşca
25.02.2011

JuJuan CooleyDupă ce în turul de campionat au pierdut la o diferenţă infimă, 87-85,  pe terenul clujenilor de la ”U” Mobitelco, cei de la BC Mureş au pus gând rău echipei de pe Someş. Căpitanul „tigrilor”, JuJuan Cooley, a declarat în exclusivitate pentru totalbaschet.ro, că meciul de sâmbătă ce se va disputa în „junglă” va fi o şansă pentru echipa sa de a răzbuna modul în care au pierdut în meciul direct din turul campionatului. Totodată, americanul nu consideră că despărţirea iminentă de Nick Covington poate afecta în vreun anume mod jocul echipei, acesta punându-şi speranţele predominant în jocul foarte bun pe care trupa lui Deri Csaba l-a arătat în ultimul timp:

Cred că va fi un meci dur, clujenii au o formaţie bună, dar eu am încredere în echipa mea şi vrem să ne luăm revanşa pentru înfrângerea la doar două puncte din tur. Cred că cele două echipe se cunosc bine între ele din moment ce am jucat deja trei meciuri unii împotriva celorlalţi în acest sezon, dar munca noastră de echipă va fi un punct forte, am jucat foarte bine împreună în ultimul timp. Nu cred că lungimea băncii noastre va fi un dezavantaj. Dacă aruncăm o privire în taberele majorităţii echipelor se observă că de fapt joacă doar 7 sau 8 oameni, dar un număr important de minute. Cred că va fi un meci pe cinste şi abia îl aştept. Sper la victorie în special pentru că jucăm în „junglă” şi avem minunaţii fani alături de noi.

1 comentariu la aceasta stire:
  • dinMS :

    Cool
    Cooley nu mai este capitanul echipei incepand cu sezonul 2010-2011. Acest rol i-a fost incredintat lui Flavius Lapuste....

    cu 13 ani în urmă (25.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!