Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Juniorul etapei: Vlad Popovici (Politehnica Iași)

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.12.2011

Politehnica Iași a oferit în această etapă o replică solidă lui BCM U Pitești, înscriind în coșul argeșenilor 80 de puncte, cu 28 mai multe decât media ei stagională. Un merit la această performanță îl are și Vlad Popovici care a avut una dintre cele mai bune prestații ale sale din acest sezon.

Juniorul de 17 de ani a marcat 20 de puncte (7/10 - 2pcte, 1/2 - 3pcte, 3/4 libere) și a recuperat 4 mingi. El a dat trei pase decisive, cele mai multe dintre jucătorii Iașiului în acest meci, a interceptat 2 mingi și a pus un capac pentru un indice de eficiență de 23.

Doar într-un singur meci din acest sezon Popovici a avut statistici mai bune decât acum. Este vorba de întâlnirea cu Craiova când a marcat 27 de puncte, a recuperat 9 mingi și a avut un indice de eficiență de 23.

Datorită cifrelor reușite în partida cu BCM U Pitești, Vlad Popovici este, în opinia TotalBaschet.ro, Juniorul etapei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!