Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Justas Tamulis a fost aproape de o înțelegere cu BCM U Pitești

David Istrate

David Istrate
27.07.2019

Justas Tamulis a fost aproape de o înțelegere cu BCM U Pitești

Vineri, 26 iulie, BCM U Pitești a anunțat transferul unui fundaș american, James Washington, venit din campionatul Poloniei, de la Start Lublin. Acesta a devenit al treilea străin din lotul lui Florin Nini, după Goran Gajovic și Maksim Sturanovic.

De asemenea, conform surselor Total Baschet, conducerea clubului argeșean a dorit să îl aducă la Pitești și pe Justas Tamulis. Acesta a jucat în sezonul precedent la BC CSU Sibiu, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Dan Fleșeriu.

Lituanianul de 25 de ani a avut medii de 14.5 puncte, 1.9 recuperări și 1.8 pase decisive în stagiunea 2018-2019. Tamulis este un veritabil shooter de la distanță, reușind într-o confruntare cu U-BT Cluj-Napoca să înscrie 35 de puncte, cu 6/11 de la două puncte și 5/8 de la trei puncte.

Acesta ar fi reprezentat o adiție importantă pentru BCM U FC Argeș Pitești, însă Justas Tamulis a decis să o refuze pe echipa pregătită de Florin Nini. Drept urmare, lotul piteștean arată așa, la momentul actual: Goran Gajovic, Maksim Sturanovic, James Washington, Iuri Fraseniuc, Tudor Gheorghe și Marius Ciotlăuș.

16 comentarii la aceasta stire:
  • tanaseb :

    Tamulis
    Daca il luau, chiar parea ca ii o echipa de top. Insa cred ca pe banii lui se pot gasi si altii buni. Bafta.

    cu 4 ani în urmă (27.07.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Era
    Frumos sa fi semnat si el, dar probabil are oferta mai avantajoasa de undeva. Totusi e bine ca sunt bani. Hai Pitesti!

    cu 4 ani în urmă (27.07.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      si campionatul trecut
      Pitestul, repet, a avut echipa cu sanse mari la Top 4, accidentarile, echipa incompleta jumatate de timp cred ca i-a privat de un loc mai bun.buget iarasi cred ca a avut mai tot timpul. sa ne amintim ca in 2017, Titus Nicoara nu accepta micsorare de salariu la Oradea si pleaca la Pitesti pe o suma mai mare clar, Jeremic nu este deloc un jucator ieftin, etc.. anul acesta daca l-a ofertat pe Tamulsis a facut-o cu o suma mai mare decat cea primita de acesta de la Sibiu. daca Tamulis a refuzat, inseamna ca are ceva mai bun pt el dar mai este peste in balta destul si timp sa gaseasca Pitestiul variantele potrivite. in tot cazul e bine si clar ca obiectivul la Pitesti anul acesta e mimim semifinala..la momentul acesta la staini stau mai mult decat ok. Nini chiar daca mai este contestat pe aici, eu zic ca si-a facut bine temele pe unde a trecut de-a lungul timpului.

      cu 4 ani în urmă (27.07.2019)
    • tanaseb:

      Re
      Subscriu

      cu 4 ani în urmă (27.07.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      Tamulis..
      intersante optiuni a avut vara asta, atat de mult am discutat despre el aici si sunt foarte curios unde va ajunge.. in orice caz mie mi-a placut de el si inca poate creste, are toate atuurile..

      cu 4 ani în urmă (27.07.2019)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Înseamna
    Că bugetul e destul de mare, Washhinton n a venit pe bani putini, Gajo la fel. Cum spunea si @tanaseb , la salariul lui Tamulis poti gasi un jucător la fel de bun. Se pare ca din echipa de anul trecut nu va rămâne decât Sturanovic. Jeremic oare va rămâne în LNBM?

    cu 4 ani în urmă (27.07.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Eu stiu de la finalul sezonului ca Jeremic va ramane. Tamulis e cam de aceeasi valoare, dar eu l-as prefera pe Jeremic. Vedem ce va fi, ma bucur ca sectia de baschet nu a avut de suferit. Bafta, Nini, bafta, BCMU!

      cu 4 ani în urmă (27.07.2019)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Pare chiar
      Un buget peste cel de anul trecut. S au găsit si ceva sponsori? Așteptăm si ceilalti 3 jucători străini plus un roman si vom vedea. Pana acum Gajo si JW mi se par peste jucatorii de anul trecut. Cert e că mai e nevoie de un u23. Dacă vă semna si Jerry, va fi foarte bine. Dar sa nu uitam ca trebuie sa ne si apărăm, nu să arătăm bine doar ofensiv.

      cu 4 ani în urmă (27.07.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Da, la aparare trebuie avuta grija, insa Gajovic si Washington par a fi buni pana acum. In aparare, Sturanovic e bun. Nu cred ca bugetul e mai mare. Vezi ca echipa de handbal feminin s a desfiintat pentru a avea fotbalul buget mai mare.

      cu 4 ani în urmă (27.07.2019)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      volei
      Si pt echipa de volei, vad ca au inceput sa faca transferuri importante , jucatoare din spatiul sarbesc.

      cu 4 ani în urmă (27.07.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Pitesti
    Sunt impresionat de banii Piteștiului, bravo lor! Ma aștept la ceva tare la Pitești pe poziția lui Tamulis.

    cu 4 ani în urmă (27.07.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @trancer
      Ținând cont că 90% sunt bani publici, eu nu sunt foarte impresionat... Azi îi ai, mâine nu...

      cu 4 ani în urmă (27.07.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      @gyke
      Te înțeleg și sunt de acord cu tine. Însă până una alta, de ceva timp toate SCM-urile (și sunt destule, e suficient sa te uiți la inițialele de la numele echipelor) au acești bani mulți de ieri, ii au și azi și nu vad ce-i oprește să-i aibă mai departe...

      cu 4 ani în urmă (27.07.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hmm
      Dacă o lege strâmbă creează iluzia că ajută sportul, nu înseamnă că păcălește pe toată lumea. Banii publici trebuie să se ducă în infrastructură și sportul de masă (amator / juniori), nu în salariile sportivilor profesioniști. Dar asta deja e o altă discuție.

      cu 4 ani în urmă (27.07.2019)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      bani publici
      Marea majoritate a cluburiloe traiesc din bani publici. Pana cand nu vom reusi sa scoatem capul prin Europa si sa facem ceva rezultate nu se vor inghesui sponsorii.
      Si apoi, nu vad nimic rau in a tine din banii publici o echipa de baschet a orasului. In fond, daca cineva este nemultumit ca se duc banii in sport, la alegeri poate vota pe altcineva. Pana una alta, sunt banii orasului si cetatenii acestui oras doresc ca, din banii lor, sa se delecteze si cu un spectacol sportiv. Ca de borduri, drumuri asfaltate care la anul arata dupa bobardament, s.a. ne-am saturat.

      cu 4 ani în urmă (27.07.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    @gyke
    Asa o fi, dar pana la urma, cei care nu profita de aceasta portiță (și ma cam gândesc ca numai voi mai sunteti) pleacă în dezavantaj evident din punct de vedere financiar și rămân (sa nu te superi pe mine) de fraieri...

    cu 4 ani în urmă (27.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!