Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Justas Tamulis și Miguel Angel Hoyo, declarații înaintea meciului cu CSM Petrolul Ploiești

Justas Tamulis și Miguel Angel Hoyo, declarații înaintea meciului cu CSM Petrolul Ploiești

BC CSU Sibiu începe o perioadă cu două deplasări în LNBM în următoarele zile, prima oprire fiind la Ploiești, pentru duelul cu CSM Petrolul.

Înaintea disputei de duminică seara (16.01) din Prahova, Justas Tamulis și Miguel Angel Hoyo au vorbit despre perioada următoare din perspectiva clubului sibian.

Lituanianul a spus pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu că formația sa are nevoie de două victorii în meciurile jucate departe de casă:

„Muncim din greu și ne pregătim bine. Cred că urmează două meciuri cruciale pentru noi și Ploiești are o echipă bună, cu lot numeros. Trebuie să ne concentrăm pe această dispută, dar trebuie să încercăm să câștigăm și duelul cu Constanța (n.r. 19 ianuarie). Ei (n.r. Constanța) ne-au bătut în turul campionatului, la noi acasă, așa că trebuie să câștigăm și la Ploiești și la Constanța.”

Tehnicianul formației de pe malul Cibinului a spus pentru sursa menționată că duelul de la Ploiești va fi dificil, prahovenii având mai mulți jucători valoroși:

„Ne așteaptă o săptămână dificilă, cu două meciuri în deplasare. Cel mai important aspect ține de mentalitatea noastră și să ne gândim doar la duelul cu Ploiești. Va fi o partidă dificilă. Ei au un lot foarte bun, cu 10 jucători care pot evolua la un nivel bun. Au conducători de joc excelenți în Magdevski, Hammond și Jordan, care au capacitatea să rezolve faze unu-la-unu și de asemenea dispun de un pivot puternic.

CSM Baschet Petrolul Ploiești și BC CSU Sibiu se întâlnesc în această seară în Sala „Olimpia”, duelul de la ora 20.00 fiind transmis în direct pe Digisport 4 și YouTube FRB TV.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!