Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Justin Baker, decisiv pentru CSM Focșani în victoria de la Miercurea Ciuc

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
22.01.2022

Justin Baker, decisiv pentru CSM Focșani în victoria de la Miercurea Ciuc

CSM Focșani a ajuns la două succese consecutive în Liga Națională, după meciul cu CSM VSKC Miercurea Ciuc. Vrâncenii au un bilanț de șapte victorii și zece înfrângeri după 17 etape.

În meciul cu harghitenii, elevii lui Mihai Petruț au încheiat cu cel mai consistent ecart din toate partidele câștigate în acest sezon de LNBM. Scorul final a fost 79-58 pentru formația oaspete.

Bazele acestei victorii au fost puse încă din debutul încleștării. De la scorul de 10-11 pentru Focșani, a urmat un parțial de 14-0, orchestrat în mare parte de Justin Baker.

Americanul a înscris trei triple consecutive și un coș de la semi-distanță în aproximativ un minut și jumătate. La finalul meciului, Baker a totalizat 21 de puncte, 6 recuperări, o pasă decisivă. El a înscris 8/13 aruncări din acțiune, 3/6 de la distanță și 2/2 de la libere, pentru un indice al eficienței de +22.

În acest sezon, jucătorul originar din Statele Unite ale Americii are medii de 16 puncte, 5.1 recuperări și 1.1 pase decisive, cu un procentaj de 45% de la distanță, ce îl clasează pe locul șase într-o ierarhie a aruncătorilor de trei puncte.

În etapa următoare, echipa sa primește vizita celor de la FC Argeș Basketball. În meciul tur, vulturii alb-violeți s-au impus cu 82-60.

*foto: Facebook/CSM Focșani

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!