Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Justin Carter este al 6-lea străin din lotul lui CSM CSU Oradea

Justin Carter este al 6-lea străin din lotul lui CSM CSU Oradea

În cursul acestei dimineți, CSM CSU Oradea a anunțat transferul lui Justin Carter, un baschetbalist în vârstă de 35 de ani, ce evoluează pe poziția 3. Acesta este un adevărat globetrotter, jucând de-a lungul carierei sale la peste zece formații.

Carter a început mai întâi Compton College, apoi s-a transferat la Fullerton și, după încă un an, la Creighton. În 2010, a trecut Oceanul și a semnat cu BK Vahostav-SK Zilina. De-atunci, Justin Carter a mai evoluat pentru Vetelspor Manisa, Tire Belediye, Usak Sportif, Galatasaray, Pinar Karsiyaka, Guangdong Southern Tigers, Khimki, Maccabi Kiryat Gat, Astana, Shabab Al Ahli, Dinamo Sassari, Chorale Roanne, Varese și KK Zadar.

În stagiunea 2021-2022, în Liga Adriatică și în campionatul Croației, Carter a avut medii de 13.4 puncte, 5.5 recuperări, 3.2 pase decisive și 1.4 intercepții.

În urma acestui transfer, lotul lui CSM CSU Oradea arată în felul următor: Erick Neal, Stephen Holt, Justin Carter, Nikola Markovic, Mark Ogden Jr., Donatas Tarolis, Kris Richard, Tudor Gheorghe, Luca Năstruț, Bobe Nicolescu, Enzo Vescan și Cătălin Baciu.

*foto: EuroCup

14 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Raul :

    Wow
    Baschetbalist cu mare experienta si 2 sezoane in euroliga. Lotul actual mult peste cel de anul trecut.

    cu 1 an în urmă (09.08.2022) Raspunde
  • Csm.O :

    Succes!!
    In pregătire! Lotul arata mai bine, mai echilibrat fata de sezonul trecut. N am înțeles rămânerea lui Markovic in rest am completat bine. Avem speranțe dar sa nu uitam că și Voluntari și Rapid arată mult mai bine in acest sezon. Va fi o bătălie frumoasă!

    cu 1 an în urmă (09.08.2022) Raspunde
  • Uivarosan Crăciun :

    Mai bine decât sezonul trecut
    Ce bun ar fi un pivot clasic in locul lui Markovic!
    In rest...mai bine decât ma așteptam.
    Hai CSM 😍

    cu 1 an în urmă (09.08.2022) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Asa da!
    Regula cu 2 romani permanent pe parchet va incurca mult ițele, astfel ca nu prea il vad pe Markovic primind multe minute, acolo unde il ai pe Tarolis si poti schimba cu Ogden oricand, sau viceversa. Lui Richard probabil că i se vor mari minutele in teren, iar pt celalalt român cred ca se vor alterna la Tudor Gheorghe/Neal si Baciu/Ogden.

    cu 1 an în urmă (09.08.2022)
    • Ricardo:

      Ajax
      NICOLESCU va primi cel puțin 20 min. în LNBM! Poate ma hazardez dar nu cred... BACIU va rămâne cu 10...12! Gheorghe pe undeva la 16.. 18 minute și Richard nu mai mult de 22...23, în funcție de adversar!
      În Europa lucrurile se vor schimba dramatic și romanii vor juca mult mai puțin!

      cu 1 an în urmă (09.08.2022)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      Nu cred
      Nu il vad pe Bobe luandu-i lui Carter multe minute. Asta e clar. Pe Bobe il folosesti doar pe poz 3, unde ai deja mana forte. Plus ca, in foaarte multe meciuri, a dat un randament slab, sa nu zic mai mult. Doar asa, cat se odihneste Carter.

      cu 1 an în urmă (09.08.2022)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ion 777 :

    marcovic
    tare cred ca Marcovic va fi fortat pe 5 si nu stiu ce randament va avea

    cu 1 an în urmă (09.08.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca myke :

    Bun jucator
    Eu cred ca mai vine un 5 clasic

    cu 1 an în urmă (09.08.2022)
    • CSM CSU Oradea TheOptimiser:

      @myke
      Teoretic așa ar trebui, pentru că în afară de Baciu nu avem un 5 clasic deloc... Markovic și Ogden pot juca 5, dar fără un pivot clasic va fi foarte greu să stăm doar în Baciu. Și în meciurile cu echipe mai slab cotate un 4 poate să rămână pe tușă să odihnească pt. EuropeCup.
      Realist mă tem că așa vom începe... Echipa clar arată mai bine ca în sezonul precedent, dar și contracandidatele s-au întărit semnificativ...
      Vedem ce va fi..

      cu 1 an în urmă (09.08.2022)
    • CSM CSU Oradea Raul:

      Pozitia 5
      Ieri anuntau ca efectivul urmeaza sa fie completat zilele urmatoare deci si eu cred ca vor mai aduce un pivot.

      cu 1 an în urmă (09.08.2022)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Carter
    Un jucator cu mare experiență care va aduce cu siguranta un plus in jocul echipei.
    Echipa pare bine construita,cu acoperire excelenta pe posturi mai putin pozitia 5.
    Si eu cred ca in iarna Markovic va pleca daca incearca sa fenteze baschetul asa cum a făcut-o de un an si jumatate.
    Probabil atunci vom aduce un pivot de clasă.
    Pina atunci sa vedem cum va gestiona Achim acesti jucatori talentați si care va fi jocul echipei.
    Speram sa fie mult peste cel prestat sezonul trecut.
    Hai CSM!

    cu 1 an în urmă (09.08.2022) Raspunde
  • CSM CSU Oradea returnofthesnek :

    :)
    Pe hartie un lot net superior fata de cel de anul trecut, trebuie chiar sa laud managementul financiar al clubului deoarece au reusit sa completeze bine lotul si calitativ si ca pret avand in vedere faptul ca bugetul a ramas cam la fel si nu pe fiecare post au venit "primii de pe lista." Singura intrebare ramane la pivot, unde ori completezi in iarna cu ceva bun ori aduci acum ceva de banii ramasi ca sa ai acoperire instant. Pe mine m-ar multumi si un tanar din colegiu de exemplu, dar e doar o opinie personala. Acestea fiind spuse, cu oboseala Clujului din Euro Cup si cu plusarile masive de la Rapid, Dinamo si Voluntari, vad cel mai deschis campionat post asesoft. Va fi un sezon interesant.

    cu 1 an în urmă (09.08.2022)
    • CSM CSU Oradea returnofthesnek:

      ;)
      Cat despre jucator, indiferent de varsta, vorbim de un jucator la nivel de Euroliga, care a castigat trofee europene. E genul de jucator pe care si la 35 de ani ma asteptam sa il vad la Cluj, nu la noi, deci cine nu e multumit nu vad de unde ar porni cu explicatiile.

      cu 1 an în urmă (09.08.2022)
    Raspunde
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    !
    Cel mai impresionant transfer pentru noi, nu ma asteptam sa mai avem buzunar pentru wow. Chiar si in lipsa unui pivot clasic, ar trebui sa avem un parcurs bun in fiba, si putem spera la locul doi daca reusim sa terminam sezonul regulat pe o pozitie favorabila. Ogden totusi cred ca se va adapta si va face o treaba cel putin decenta, ofensiv sigur buna. Presupunerea mea e ca s-au folosit si banii transferului din iarna pentru toti acesti jucatori si nu cred ca vom mai vedea intariri de data asta, dar cine stie.

    Vom avea destul baschet bun sezonul asta, sper sa putem sa il urmarim cu public macar 30% in viitor, am incapea toti in noua arena fara probleme. Felicitari conducerii pentru treaba facuta pana acum, si spor pe mai departe.

    cu 1 an în urmă (09.08.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!