Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Justin Carter: „Îmi place foarte mult tot ce se întâmplă la Oradea”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
27.10.2022

Justin Carter: „Îmi place foarte mult tot ce se întâmplă la Oradea”

CSM Oradea a rămas neînvinsă pe teren propriu în această stagiune și după disputa cu Kangoeroes Basket Mechelen. Leii Roșii au trecut cu scorul de 98-76 de gruparea belgiană și rămân neînvinși de la mutarea în Arena Polivalentă Oradea. Bihorenii au un bilanț de 2-1 în Grupa E a Europe Cup.

Justin Carter a avut cea mai bună prestație a sa în tricoul Oradiei în disputa de miercuri seara. Veteranul american a încheiat cu 19 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive în doar 22 de minute. El a transformat 4/8 aruncări din acțiune, 2/5 de la distanță și 9/9 de la linia de libere. Iată ce a declarat Carter după meci, conform csmoradea.ro:

„A fost un meci echilibrat, foarte spectaculos, cu multe schimbări la conducere. În repriza a 2-a am făcut anumite ajustări în apărare, iar acest lucru a înclinat balanța în favoarea noastră. Consider că am făcut un meci foarte bune și am obținut o victorie absolut meritată. Kangoeroes este o echipă dificilă. Are jucători care înțeleg foarte bine jocul de baschet. Cred că pentru orice echipă se va dovedi a fi un adversar greu de învins. Mă bucur că noi am făcut-o și că am reacționat după un început mai dificil.

Mă bucur că am contribuit la victorie. Avem mulți băieți în echipă care pot să-și aducă aportul, așa cum de altfel s-a întâmplat în această seară. Apreciez efortul tuturor și desigur mă bucură prestația mea, mai ales dacă ea a fost dublată de victoria echipei. Mă simt bine în această atmosferă, în această sală, cu acești spectatori și cu colegii mei. Îmi place foarte mult tot ce se întâmplă la Oradea. Le mulțumesc băieților mai vechi pentru faptul că au făcut acomodarea mea și a celorlalți băieți nou veniți atât de ușoară. De asemenea, opinez că avem un staff care își face treaba foarte bine și ne pregătește foarte bine pentru fiecare mei.

Suntem în cărți pentru calificare și cu siguranță vom lupta până la capăt. Sunt destule scenarii posibile în ceea ce privește deznodământul în această grupă, dar este datoria noastră să credem că noi vom avansa în faza următoare. Îi aștept pe suporteri să vină în număr cât mai mare la jocul cu Cholet. Avem nevoie de tot ajutorul. Contăm pe suporteri deoarece ne ajută foarte mult.”

Sâmbătă, CSM Oradea va juca pe terenul celor de la Steaua București în Liga Națională pentru ca la mijlocul săptămânii viitoare să dea piept cu Cholet pe teren propriu.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!