Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Justin Carter va lipsi de pe parchet între 6 și 8 săptămâni

Justin Carter va lipsi de pe parchet între 6 și 8 săptămâni

CSM CSU Oradea a transmis luni, 23 ianuarie, pe site-ul clubului faptul că Justin Carter a devenit indisponibil pentru o perioadă de aproximativ 6-8 săptămâni, americanul fiind supus unei intervenții chirurgicale la genunchi.

Fundașul în vârstă de 35 de ani s-a accidentat în meciul pe care bihorenii l-au susținut la Constanța pe 14 ianuarie, el lipsind ulterior de la următoarele două jocuri pe care CSM Oradea le-a avut în Liga Națională.

Potrivit site-ului orădenilor, Carter a suferit o accidentare la genunchi, partea exterioară a meniscului rupându-se și prin intervenția chirurgicală s-a evitat riscul unei accidentări mai grave.

Intervenția chirurgicală îl face pe american indisponibil cel puțin 6-8 săptămâni, după cum notează csmoradea.ro.

Justin Carter a sosit în vara lui 2022 la Oradea, el având medii de 9.5 puncte, 4.0 recuperări și 3.6 pase decisive în LNBM, cifrele sale fiind aproape identice și în FIBA Europe Cup.

CSM Oradea se pregătește de un meci foarte important în cupele europene, pe teren propriu miercuri (25.01) în fața lui Brose Bamberg, partida urmând să se joace de la ora 19.00.

*foto: fiba.basketball

8 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    oare revine in 6-8 saptamani?
    poate in 6-8 saptamani de la operatie se vede concret daca a totul e in regula sau nu? de aici pana la a juca baschet mai poate dura o luna. Apoi sa isi revina la forma initiala iar mai dureaza. Poate il vedem in fazele eliminatorii. Are totusi o varsta zic si eu. Pana una alta e o pierdere pentru Oradea pentru ca era un jucator f bun. Sper sa isi aduca alt jucator daca mai este buget. Astept cu nerabdare duelurile cu ei.
    Pana una alta ce nu inteleg eu la acest sistem cu enspe conferinte de ce se califica cate 5 din fiecare conferinta cand ar putea frumos 3 echipe din fiecare si sa joace tur retur chiar de doua ori. Asa ai dueluri mult mai tari si mai bune pentru suporteri si cred eu si pentru echipe. Iar cele din urna doi sa joaca intre ele pentru un locurile 7-8. Cred ca ar fi mai interesant si pentru urna doi.

    cu 1 an în urmă (23.01.2023) Raspunde
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    .
    Ma asteptam sa nu vorbim de un transfer in perioada asta, de cand s-a finalizat lotul de jucatori mai valorosi cu care s-a vrut si s-a reusit cel mai bun inceput de sezon. Sper si cred ca acum se ia in calcul aceasta posibilitate, fiind nevoie mare pentru un parcurs cu adevarat mai reusit atat in fiba, cat si in faza a doua a campionatului, pe care ar trebui sa o castigam ca sa avem sanse in playoff cu clujul.

    Despre fiba, oricum meciul decisiv este miercuri, care trebuie castigat cu un jucator in minus, fie ca se efectueaza vreun transfer imediat. Unde vedeam sanse de un usor 51-49 pentru noi, dupa esecul din keravnos, si victoria brose vs awil, acum mi se pare 45-55 si ma astept si la un arbitraj confuz. In schimb, daca reusim sa trecem de brose, si grupa ar decurge in rest dupa ochi, am putea beneficia de victoria lui anwil, deja calificata, in ultimul meci cu brose si sa mergem mai departe si fara transfer, dar deja astea-s calcule de clasa 0. Partea buna e ca miercuri vom avea emotii si mai mari.

    cu 1 an în urmă (23.01.2023) Raspunde
  • CSM CSU Oradea The Optimiser :

    Posibil Înlocuitor
    Eu știu un posibil înlocuitor rapid pentru Carter. Are 27 de ani, 1,96 metri, s-a despărțit recent de echipa cu care a început sezonul și a condus anul trecut pe sens opus pe autostradă în Italia, ce ziceți? Și va performa de minune la Oradea sub comanda lui Achim...

    cu 1 an în urmă (23.01.2023)
    • Unforgiven:

      Sanders
      Ar fi o solutie pt Oradea. Oricum ii mult peste holt sau carter

      cu 1 an în urmă (23.01.2023)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca myke :

    Sanders
    La prima vedere pare a fi el cel mai apoape de a semna cu Oradea desi mai sunt multi jucatori de voloare liberi.
    Poate altcineva cu serse mai sigure pe aici?

    cu 1 an în urmă (23.01.2023)
    • CSM CSU Oradea sup.OR.ter:

      Carter
      Dupa un inceput de sezon foarte bun s-a stins incet.
      Oricum era intr-o lipsa acuta de forma dar nu putem nega experienta vasta pe care o avea.
      Pacat ca s-a accidentat aveam mare nevoie de el miercuri.
      Cat despre inlocuitor ce pot sa zic.Nu cred ca Achim o sa accepte in lot unul care a condus pe contrasens pe autostrada din Italia.
      Parerea mea !

      cu 1 an în urmă (24.01.2023)
    • U BT Cluj-Napoca myke:

      !
      Succes pe maine dar e greu fara un strain de nivelul lui Carter. Ceva greu de crezut dar posibil sa anuntati astazi un nou jucator si maine sa joace

      cu 1 an în urmă (24.01.2023)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca myke :

    @Gyke
    Ai ceva vesti despre ceva nou la Oradea?

    cu 1 an în urmă (24.01.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!