Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Justin Edwards, la un pas de un triple-double în meciul cu CSU Sibiu

Justin Edwards, la un pas de un triple-double în meciul cu CSU Sibiu

U-BT Cluj a trecut de BC CSU Sibiu, scor 94-84, pe teren propriu, în turneul 13 al LNBM. 

Cel mai bun om al meciului a fost Justin Edwards. Canadianul a fost liderul lui U-BT Cluj la cele mai importante categorii statistice, reușind 22 de puncte, 10 recuperări și 9 pase decisive, fiind la un pas de triple-double. Edwards a mai avut și 5/10 din acțiune și 12/14 de la libere, pentru un indice al eficienței de +34. 

La finalul partidei, Justin a declarat următoarele: 

„M-am simțit foarte bine pe parchet, la fiecare fază am încercat să găsesc soluția potrivită pentru echipa mea. Colegii mei m-au ajutat enorm. Oamenii mari coborau spre inel, aruncătorii au marcat, mi-au făcut viața ușoară. A fost o performanță excelentă pentru mine și coechipierii mei și sunt foarte mulțumit”. 

În acest sezon, Edwards are medii de 13,6 puncte, 4,5 recuperări și 3,5 pase decisive în 23 de partide în campionat. 

Grație acestei victorii, U-BT Cluj a ajuns la un palmares de 22 de victorii și o înfrângere și și-a asigurat primul loc la finalul turului de campionat. 

Pentru clujeni urmează acum încă un meci dificil, în compania celor de la BCM U Pitești. Partida se joacă în această seară, de la ora 20:00.

*foto: Manasas Sandor / facebook U BT Cluj

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!