Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Justin Herndon: "Liviu Puicu nu are curaj nici să ne răspundă la telefon"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.06.2011

Justin Herndon a evoluat în turul campionatului recent încheiat la formaţia CSM Bucureşti transferându-se însă în iarnă la CSU Sibiu. Motivul despărţirii dintre CSM şi Justin, prezentat în exculisivate de către site-ul totalbaschet.ro, este unul de ordin financiar, gruparea din capitală datorându-i lui Herndon 7000 de dolari. În aceeaşi situaţie se află şi Dan Waterstradt care mai are de primit 7500 de dolari de la aceeaşi formaţie.

Citiţi şi:

Justin Herndon: „CSM-ul îmi datorează 7.000 de dolari”

CSM Bucureşti a avut o săptămână încărcată

Răspunsul lui Dan Waterstradt la afirmaţiile lui Liviu Puicu

Dan Waterstradt: „Nici în ziua de azi nu mi-am primit banii de la CSM”

Justin Herndon ne-a contactat în urmă cu puţin timp, afirmând că nici acum, după aproape 7 luni, cei de la CSM nu i-au achitat cele două salarii restante. De asemenea, Herndon adaugă faptul că Liviu Puicu nici nu se oboseşte să răspundă e-mail-urilor sau apelurilor telefonice venite de la agentul sportivului american. De asemenea, Herndon a adresat şi o întrebare preşedintei FRB, Carmen Tocală.

Nu am primit nici măcar un cent din partea celor de la CSM Bucureşti, acum când au trecut aproape 7 luni. Agentul meu îi tot contactează de câteva luni bune, atât prin intermediul e-mail-ului cât şi telefonic, însă Liviu Puicu nu are curajul nici măcar să răspundă la mail-uri.
Doresc să-i transmit o întrebare preşedintei FRB, doamna Carmen Tocală: De ce FRB permite ca un club să legitimeze jucători dacă clubul respectiv nu şi-a plătit datoriile faţă de foştii jucători ? Colegul meu din State, Dan Waterstradt, s-a lăsat de baschetul profesionist deoarece s-a săturat să fie fraierit, el nu şi-a primit nici acum drepturile băneşti de la ambele formaţii la care a evoluat în Divizia A (nr. CSM Bucureşti şi BCM U Piteşti)

Întrebat ce va face în cazul în care această situaţie va persista, cel poreclit "Boomer" a răspuns că se gândeşte să apeleze la un avocat.

M-am gândit să-i dau în judecată pe cei de la CSM, însă deocadată mi-aş dori să nu se ajungă la acest lucru. Dacă vor continua să îmi respingă apelurile atunci îmi va rămăne o singură opţiune: să recurg la respectiva acţiune.
Şi încă un lucru: Dacă Federaţia nu este implicată în aceste probleme interne ale cluburilor referitor la contracte, de ce echipele trebuie să plătească bani în plus pentru transferuri Federaţiei Române de Baschet ? Teoretic dar şi practic, Federaţia primeşte toate beneficiile de la aceste echipe care reunţă şi achiziţionează jucători (mă refer la bani de transfer) dar nu îşi asumă responsabilitatea pentru a proteja jucătorii.

Contactată de către totalbaschet.ro Carmen Tocală a afirmat următoarele:

Există un regulament internaţional FIBA World şi acesta trebuie respectat de toată lumea. FIBA Europe şi Federaţiile Naţionale nu au nicio legătură cu agenţii. Taxele sunt impuse de toate federaţiile. Sunt regulamente internaţionale care pot fi accesate de toată lumea.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy :

    Teparii campionatului!
    Cred ca aceasta echipa artificiala si total neserioasa, ar trebui sa dispara din acest campionat, pentru ca aduce numai nenorociri. In curand jucatori de valoare mai buna decat cei din prezent nu au sa mai doreasca sa auda de Romania, tocmai din pricina acestor echipe care promit bani frumosi, dar care nu se tin de contracte! Aceasta echipa a patit in amandoua sezoanele cam la fel, in tur au avut niste jucatori, in retur altii, dintre cei straini.

    cu 12 ani în urmă (22.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!