Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kamren Belin aproape de a semna cu SCM U Craiova

Ionuț Greere

Ionuț Greere
17.06.2014

Formația SCM Universitatea Craiova se află în discuții avansate cu extrema americană Kamren Belin. Deși nu a semnat încă cu gruparea olteană, zvonurile dau ca și rezolvată mutarea.

Belin are 2.01 metri și 107 kilograme. A absolvit universitatea Youngstown State. Kamren a avut medii de 11.3 puncte, 4.5 recuperări și 1.5 pase decisive pe meci în stagiunea 2013/14. În penultimul sezon din liga universitară a avut medii de 10.8 puncte, 5.2 recuperări și 1.4 pase decisive în 32 partide disputate.

 Acesta ar fi prima mutare după reîntoarcerea lui Mandic pe banca tehnică.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    Nu exista jucatori
    de valoare in Romania,care sa poata fi transferati la Craiova, de fapt sunt foarte putini jucatori romani, cred ca nu mai multi de 100. Craiova are efectiv potenta financiara doar la fotbal, pentru celelalte sporturi nu prea.

    cu 9 ani în urmă (18.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    De ce ?
    Stimati Domni Redactori ai Totalbaschet,
    Doresc sa va intreb de ce imi stergeti mesajele postate la articolele referitoare la SCM Craiova ? Nu am incalcat nicio regula scrisa sau nescrisa ce imi da dreptul de a posta idei, mesaje sau informatii in mod civilizat. Raspunsul insa se poate gasi chiar in mesajul postat in care am facut referire la actualul manager al sectiei TOMA MARIUS, de a carui incompetenta dovedita de-a lungul manageriatului acestuia s-a convins multa lume. In acest fel cred ca mai degraba i-ati facut un mare deserviciu acestuia.... Oricum domnul manager nu mai are nimic de aratat din aceasta postura si nu este decat o chestiune de timp pana cand cei ce trebuie sa ia masura indepartarii acestuia o vor si face. NUMAI CA PENTRU BASCHETUL CRAIOVEAN ORICE ZI CU ACEST OM LA CONDUCERE ESTE O ZI PIERDUTA. Va multumesc pentru intelegere si sper ca, chiar daca sunt deranjati prietenii Dvs. veti gasi totusi modalitatea de a ne permite o exprimare libera. In caz contrar va rugam sa postati lista cu prieteni de care nu avem voie sa scriem negativ, astfel economisind din timpul nostru pentru alte activitati.

    cu 9 ani în urmă (19.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Reluare comentariu sters ieri
    Dupa cum anticipam in comentariile postate la precedentele informari referitoare la dezmorteala de la Craiova cele mai sumbre previziuni devin realitate : aducem straini “NO NAME”cu maxim 1000 USD salariu. Si astfel incercam sa mai vedem o data filmul de la aducerea lui Mandic. Asta pe langa faptul ca nici jucatori romani de valoare / experienta nu mai avem (Dragusin e ca si plecat la STEAUA, Capusan la MURES si Popescu la TIMISOARA). In aceste conditii avand in vedere dezastrul ce se contureaza la acest club ESTE NECESAR CA MACAR ACUM IN CEASUL AL TREISPREZECELEA CONDUCEREA SA SE TREZEASCA SI SA FACA UN PLAN PE URMATORII ANI (vezi Cluj, Oradea), plan care sa cuprinda multi tineri romani, ca TOT PLATIM TAXE SI IMPOZITE, MACAR SA OFERIM O SANSA JUCATORILOR ROMANI, SI SA NU MAI RISIPIM BANII (si asa putini) PE TOT FELUL DE PROSTII ALE LUI TOMA. Despre Toma numai atat: in acesti patru ani l-am vazut ce poate sa faca. Acum vrea sa repete ceea ce a mai facut. Cred ca este timpul sa fie oprit, sa mai vedem si altceva, ca nu se termina baschetul din Craiova cu el. Poate mai sunt si alti oameni, cu alte idei si alte planuri….

    cu 9 ani în urmă (19.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!