Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kamren Belin: „Mă aștept ca de la meci la meci să vedem rezultate tot mai bune”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.11.2014

Baschetbaliștii de la Universitatea Cluj se vor deplasa în etapa a 7-a din LNBM pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș. Americanul Kamren Belin, component al „studenților”, a vorbit pentru TotalBaschet despre acest duel cu formația medieșeană, respectiv despre actuala situație din cadrul echipei sale. 

„Cred că toți suntem entuziasmați în legătură cu următorul meci, de fapt sunt sigur de asta. A fost săptămână foarte bună din punct de vedere al antrenamentelor. Aștept de la noi să arătăm un progres în cadrul acestui meci. Vrem să demonstrăm că suntem competitivi. Mă simt bine aici la Cluj-Napoca, este un an de dezvoltare atât petru mine cât și pentru echipă. Așadar, mă aștept ca de la meci la meci să vedem rezultate tot mai bune. Suntem tineri și lipsiți de experiență, iar după fiecare meci în care nu obținem victoria suntem supărați”, a mărturisit baschetbalistul de peste ocean. 

Belin a bifat 3 prezențe în echipamentul alb-negru în campionat, timp în care a acumulat în medie 9.0 puncte, 6.0 recuperări, 1.0 pase decisive și 9.3 la eficiență. 

Fără victorie după 6 meciuri jucate, ”U” Cluj va da piept cu Gaz Metan Mediaș pe Târnava Mare, vineri, 14 noiembrie, începând cu ora 18:00. 

*Foto: Báthori Zsigmond

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!