Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kamren Belin nu mai este jucătorul Craiovei

Ionuț Greere

Ionuț Greere
14.09.2014

Jucătorul american Kamren Belin a fost adus în această vară ca un mare talent la SCM Universitatea Craiova, dar nu a reușit să impresioneze în perioada de pregătire.

În jocurile amicale, Belin a avut o evoluție foarte ștearsă și s-a ajuns la concluzia că cel mai bine pentru ambele părți este încetarea colaborării. Americanul și-a reziliat sâmbătă contractul cu formația olteană și a devenit liber de contract. Acesta a jucat în trei partide amicale pentru Craiova și-a terminat partidele cu medii scăzute.

Oficialii craioveni nu au stat cu mâinile în sân și au găsit deja un înlocuitor pentru american. Astfel, SCM Universitatea Craiova a bătut palma cu jucătorul sârb Milivoje Bozovic.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova TudorFanCraiova :

    Eu știam altceva...
    Am auzit un zvon cum că Belin și-a reziliat contractul cu echipa datorită unor probleme în familie și va reveni sezonul viitor. Totuși pare mai credibilă varianta pe care ați transpus-o.

    cu 9 ani în urmă (15.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!