Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kamren Belin părăsește într-un final Universitate Cluj-Napoca

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.02.2015

Kamren Belin s-a despărțit de Universitatea Cluj-Napoca. Sportivul american în vârstă de 23 de ani tocmai a parafat o înțelegere cu formația de primă ligă din Portugalia, Illiabum Clube. Belin pleacă de la formația clujeană după 13 partide jucate în LNBM, în care nu a și-a ajutat echipă să obțină vreo victorie.

În cele 13 partide pentru „studenții” clujeni, Kamren Belin a adunat medii statistice de 8.2 puncte, 4.5 recuperări și 1.2 intercepții în 23:36 de minute jucate pe meci și cu o eficiență medie de 7.8 unități. Americanul a reușit cel mai bun meci la stagiunii în partida cu BCM U Pitești când a terminat în double-double, 16 puncte și 10 recuperări.

Pentru Kamren Belin, acesta este primul său sezon jucat la nivel de seniori. El a absolvit la universitate Youngstown în vara lui 2014. În această vară, americanul s-a pregătit și alături de SCM U Craiova însă nu l-a convins pe Andelko Mandic.

La Illiabum Clube evoluează și un alt jucător care a trecut prin România. Nemanja Petrovic a ajuns și el în Portugalia la începutul lui 2015, după despărțirea de Timba Timișoara. În acest moment, Illiabum Clube se află pe poziția a 10-a în Portugalia cu 4 victorii și 10 înfrângeri, la două meciuri distanță de locul 8, ultimul loc care duce în play-off.

Kamren Belin ar putea debuta la noua sa echipă pe 14 februarie când Illiabum se deplasează pe terenul lui Alges, într-un meci cu implicații în lupta pentru play-off.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!