Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kareem Lemonte Brewton este noul jucător al lui CSM Galați

Kareem Lemonte Brewton este noul jucător al lui CSM Galați

Kareem Lemonte Brewton este noul jucător al lui CSM Galați, după cum anunță pagina oficială de Facebook a clubului de la Dunăre.

Absolventul universității Memphis are 24 ani, o înălțime de 1,88m și evoluează pe postul de conducător de joc. Acesta vine în LNBM din prima ligă portugheză de la Esgueira, formație alături de care a adunat medii statistice de  17.5 puncte (47% la două puncte, 37% la semicerc și 67% la linia de pedeapsă), 4.8 recuperări, 3.3 pase decisive și 2.3 intercepții și 16.8 la eficiență.

Pe parcursul acestei veri, mai mulți jucători din prima ligă a Portugaliei au făcut pasul spre LNBM. Pe lângă Brewton, îi mai putem enumera pe Tanner McGrew (BC CSU Sibiu), Jakob Lowrence (Athletic Constanța) sau Antonio Woods (CSO Voluntari). 

Până în acest moment, lotul lui CSM Galați este format din Matt Milon, Maksim Sturanovic, Kareem Lemonte Brewton și autohtonii David Stan, Marius Ciotlăuș și Alexandru Vlad. 

*foto: facebook/Esgueira

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!