Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Karel Guzman a revenit pe teren, în meciul trei al finalei cu CSO Voluntari

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
31.05.2022

Karel Guzman a revenit pe teren, în meciul trei al finalei cu CSO Voluntari

Meciul trei din finala Ligii Naționale de Baschet Masculin se desfășoară în aceste momente în Sala Sporturilor "Gabriela Szabo". La momentul redactării acestui articol, sfertul 1 s-a încheiat cu scorul de 15-22, în favoarea ardelenilor.

În primul meci al seriei din semifinale cu FC Argeș Basketball, Karel Guzman s-a accidentat după un blocaj al lui Goran Gajovic. De atunci, cubanezul nu a mai prins vreun minut pe teren din cauza unei accidentări la mână.

Guzman a revenit pe teren în primul sfert al disputei cu CSO Voluntari. Acesta a fost introdus de Mihai Silvășan după șase minute de joc.

Meciul este transmis în direct de Digi Sport 2, Prima Sport 1 și FRB TV.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!