Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Karel Guzman este în pericol să rateze disputa cu Filou Oostende

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
17.03.2022

Karel Guzman este în pericol să rateze disputa cu Filou Oostende

După victoria lui Oostende cu Unicaja Malaga de pe teren propriu, calculele calificării în Top 8 s-au îngreunat pentru U-BT Cluj-Napoca. Ardelenii se vor duela cu formația din Belgia pe 22 martie.

La partida din ultima etapă a Grupei K din Basketball Champions League, există posibilitatea ca Mihai Silvășan să nu se poată baza pe serviciile lui Karel Guzman.

Cubanezul a suferit o entorsă la gleznă în disputa de marți cu CSO Voluntari. Conform conturilor oficiale de socializare ale lui U-BT Cluj, acesta va lipsi pentru o săptămână.

În BCL, Guzman are o medie de 24 de minute pe meci, în care adună 7.3 puncte, 3.7 recuperări, 1.7 pase decisive și 1.3 intercepții cu 41% din acțiune, 20% de la distanță și 65% de la linia de libere.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!