Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Karel Guzman, înainte de duelul cu Ulm: „Știm că ne așteaptă un meci greu”

Karel Guzman, înainte de duelul cu Ulm: „Știm că ne așteaptă un meci greu”

Astăzi, 21 decembrie, U-BT Cluj-Napoca încheie turul primei faze a 7DAYS EuroCup cu un duel împotriva lui ratiopharm Ulm. Partida va avea loc în BTarena și va începe la ora 19:00, putând fi urmărită pe Prima Sport 1.

Jucătorul clujenilor prezent la conferința de presă premergătoare confruntării cu trupa germană a fost Karel Guzman, aflat în premieră în fața jurnaliștilor clujeni. Iată ce a declarat cubanezul:

Știm că ne așteaptă un meci greu. Am muncit în ultima săptămână, am vizionat partida pierdută săptămâna trecută în EuroCup și ne-am antrenat din greu, știind că trebuie să arătăm o defensivă mai bună. Suntem concentrați, suntem uniți și suntem fericiți. Vrem să câștigăm acest joc, mai ales că este pe terenul nostru. Pentru noi, fanii sunt foarte importanți. Urmează un meci dificil în EuroCup așa că avem nevoie de toată susținerea.

De asemenea, Guzman a vorbit despre cum se simte în acest sezon la U-Banca Transilvania și despre statisticile foarte bune pe care le are în ofensivă:

Mă simt foarte bine, ca și cum aș fi acasă. Mă simt excelent fizic, psihic, din punct de vedere al mentalității, alături de colegii mei. Ofensiva nu este punctul meu forte, mie îmi place mult mai mult să mă apăr. Dar, în același timp, muncesc și în atac pentru că doresc să îmi ajut echipa. Coach mi-a dat mai multe oportunități în ofensivă și prestațiile bune îmi dau încredere.

În acest moment, U-BT Cluj-Napoca are un bilanț de 3-5, în timp ce ratiopharm Ulm are 4-4.

*foto: Nagy Melinda/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!