Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Karel Guzman, prestație formidabilă în duelul cu Darussafaka. Video

Karel Guzman, prestație formidabilă în duelul cu Darussafaka. Video

U-BT Cluj-Napoca a reușit miercuri, 22 decembrie, să se impună cu scorul de 103 la 101 pe terenul lui Darussafaka Istanbul, după o revenire spectaculoasă de la -18 puncte. Prin urmare, alb-negrii s-au calificat în faza următoare a Basketball Champions League.

Cel mai bun jucător al ardelenilor a fost Karel Guzman, care a adunat 26 de puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive, 4 intercepții și un capac, toate în mai puțin de 30 de minute petrecute în teren. Cubanezul a avut 7/8 la aruncările de două puncte (87.5%), 2/4 la aruncările de trei puncte (50%) și 6/8 la linia de libere (75%), pentru un indice al eficienței de +37.

Aceasta a fost, de departe, cea mai bună prestație a lui Guzman în Basketball Champions League. Până la duelul cu turcii, acesta reușise să adune, în total, 23 de puncte, cu trei mai puține decât punctele înscrise în Volkswagen Arena.

Drept urmare, iată cum arată mediile baschetbalistului ce a câștigat titlul în România sezonul trecut: 8.2 puncte, 4.7 recuperări, 2.2 pase decisive și 1.5 intercepții.

Pe lângă Guzman, U-Banca Transilvania a mai avut încă cinci jucători în double-digits: Brandon Brown (19 puncte), Dustin Hogue (19 puncte), Stefan Bircevic (11 puncte) și Andrija Stipanovic (11 puncte).

*foto: championsleague.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • Benjamin :

    ...
    La Guzman, un progres major mi se pare modul in care, in sezonul asta, isi foloseste ambele maini atat la dribling cat si la aruncari. La meciu de ieri au fost cateva faze in care efectiv am uitat ca e stangaci.
    Bravo lui! La cat mai multe astfel de prestatii pt ca e nevoie sa avem oameni care vin de pe banca si fac jocuri bune.

    cu 2 ani în urmă (23.12.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!