Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Karel Guzman va reveni pe parchet la disputa cu CSM Constanța din LNBM

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
02.03.2024

Karel Guzman va reveni pe parchet la disputa cu CSM Constanța din LNBM

U-BT Cluj-Napoca revine pe parchet la aproape două săptămâni distanță de la câștigarea Cupei României. Campioana en-titre a Ligii Naționale va juca în etapa a patra din Top 10 pe terenul celor de la CSM Constanța sâmbătă, 2 martie, de la ora 20:30. Cele două formații s-au duelat și în semifinalele Final Eight-ului de la Cluj-Napoca.

Acest duel va marca revenirea pe parchet a lui Karel Guzman, după o pauză de puțin peste o lună. Cubanezul s-a accidentat în prima etapă din Top 10, pe terenul celor de la CSM Târgu Mureș și a ratat de atunci două meciuri de campionat, două de EuroCup și trei de Cupă.

Anunțul revenirii lui Karel a fost făcut de Mihai Silvășan, într-o declarație pentru site-ul oficial al echipei ardelene. Acesta a mai menționat și faptul că DJ Seeley nu este la 100% și nu va evolua la Constanța.

„Va fi un meci greu, dar trebuie să ne concentrăm asupra jocului, deși traversăm un moment dificil. Suntem alături de Pat și îi transmitem să fie puternic în continuare. Noi trebuie să ne facem treaba, evident că vom juca fără el la Constanța. Pe de altă parte, D.J. Seeley nu este refăcut 100%, a avut o problemă la genunchi pe care am încercat să o rezolvăm. Nu va juca nici el mâine, dar va reintra Karel Guzman. Jucăm cu un adversar incomod, nu trebuie să ne uităm absolut deloc la meciul din Cupa României. Atunci a lipsit cel mai bun marcator al lor. E o partidă în deplasare, care vine după o pauză lungă. Sper să revenim la un ritm cât mai bun, iar dorința noastră evidentă este aceea de a câștiga.”, a spus Silvă pentru u-bt.basketball.

Confruntarea dintre CSM Constanța și U-BT Cluj-Napoca are loc sâmbătă, 2 martie, de la ora 20:30 și poate fi urmărită în exclusivitate pe FRB TV.

*foto: u-bt.basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    0 revenire pe parchet la momentul perfect
    Dincolo de compensarea lipsei a doi titulari (unul roman- e clar ca va juca Lapuste) e vorba de revenirea unui jucator ce a lipsit atat de mult, prin carisma lui , modul lui de implicare si de ce nu...valoarea lui. Bine ai revenit Karel!

    cu 1 lună în urmă (02.03.2024) Raspunde
  • didi.alex. :

    #ghinionul lui Fleseriu..
    Azi câștigă Clujul la +23pct!

    cu 1 lună în urmă (02.03.2024)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Aoleu
      Chiar ai nimerit-o:)) spre ca ai lăsat comentariul
      Acum 5 ore:))

      cu 1 lună în urmă (02.03.2024)
    • didi.alex.:

      #profetia!
      Eram sigură ca “dragostea” lui Silva pentru Fleseriu se va vedea la fiecare duel!
      Pt viitor zic așa:
      1. Constanța masculin nu se va clasa pe locul 6 sau mai sus… și asta îl va pune pe Fleseriu să-și caute echipa. Sper, dacă nu retrogradam noi, să nu îl văd pe la Ploiești…( ca în rest și a cam închis ambasadele)
      2. Constanța feminin a enervat multă lume … și nu va câștiga decât 1 meci în finala cu Sepsi !

      cu 1 lună în urmă (02.03.2024)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!