Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Karel Guzman: „Vrem să câștigăm în Italia și știm că apărarea aduce victorii”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
24.01.2023

Karel Guzman: „Vrem să câștigăm în Italia și știm că apărarea aduce victorii”

U-BT Cluj-Napoca se pregătește pentru duelul din etapa a 12-a din Eurocup. Campioana României evoluează pe terenul celor de la Umana Reyer Venezia într-un meci programat marți, 24 ianuarie, de la ora 21:00.

În confruntarea din tur, italienii s-au impus cu 85-80, în ciuda tentativei de revenire din final de meci a studenților. După 11 meciuri, U-BT are un bilanț de 4-7, în timp ce Venezia se situează la 6-5.

Iată ce a declarat Karel Guzman înaintea confruntării cu Umana Reyer pentru site-ul oficial al echipei sale:

„Următorul meci este foarte important. Va fi o partidă grea, însă noi am muncit mult pentru a ne pregăti. De asemenea, avem colegi noi, care au adus o energie proaspătă. Trebuie să avem încredere unul în celălalt și în echipă. Vrem să câștigăm în Italia și știm că apărarea aduce victorii.”

Confruntarea dintre Umana Reyer Venezia și U-BT Cluj-Napoca are loc marți, 24 ianuarie, de la ora 21:00 și poate fi urmărită pe Prima Sport 3.

*foto: Tine Ruzic/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!