Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Keith Clanton a înregistrat un nou double-double pentru CSA Steaua

Keith Clanton a înregistrat un nou double-double pentru CSA Steaua

CSA Steaua a pierdut la mare luptă partida cu SCM Timișoara, cu scorul de 83-81. Steliștii s-au aflat la conducerea aproape pe perioada întregii partide, însă au cedat pe final.

Keith Clanton a înregistrat un nou double-double pentru steliști, cu 12 puncte și 15 recuperări. La aceste realizări statistice, americanul a adăugat și 4 pase decisive pentru un indice la eficiență de 30 de unități. În topul eficienței a fost secondat de Karlo Vragovic, cel mai bun marcator al militarilor cu 22 de puncte. Vragovic a avut niște procentaje foarte bune, croatul a terminat cu 75% (3/4) la două puncte, 66% la trei puncte (2/3) și 90% (10/11) la aruncările libere și a terminat cu 23 la eficiență. Radosav Spasojevic a contribuit cu 14 puncte și 4 recuperări pentru militari, în timp ce căpitanul, Andrei Mandache, a pus 11 puncte pe tabelă.

Ca echipă, CSA Steaua a înregistrat procentaje mai bune la aruncările de două puncte, cu un procentaj de 66%. Echipa antrenată de Cătălin Burlacu a fost însă dominată la celelalte capitole statistice, cum ar fi recuperările (39 la 31 pentru timișoreni) și pasele decisive (17 la 13). De asemenea echipa antrenată de Dragan Petricevic a fost mai precisă la aruncările de la distanța, cu un procentaj de 33%, față de cel de 20% al militarilor.

*foto: facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!