Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Karlo Zganec s-a accidentat din nou la umăr

Karlo Zganec s-a accidentat din nou la umăr

Karlo Zganec a suferit o accidentare la umăr. Veste este îngrijorătoare pentru baschetbalistul lui U-BT Cluj-Napoca dacă luăm în considerare faptul că acesta a fost deja supus unei intervenții chirurgicale în aceea zonă a corpului

La finalul partidei cu CS Dinamo București, Mihai Silvășan, antrenorul clujenilor, s-a arătat vizibil afectat de accidentare croatului: 

Mă întristează faptul că probabil l-am pierdut pe Zganec. A suferit o accidentare la același umăr la care a fost operat și în acest moment se află la spital. Putem să ne rugăm să nu fie ceva foarte grav, însă lucrurile nu arătau bine. 

Karlo Zganec este cel mai bun recuperator al echipei din Cluj, cu o medie de 6,3 mingi prinse la panou pe meci. Croatul era folosit de Silvășan atât pe poziția 4, lăsată relativ liberă după accidentare lui Tarolis, cât și pe poziția 5, unde oferea mai multă mobilitate decât Stipanovic și Santa, jucători clasici de poziția 5. 

*foto: facebook/ U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!