Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Karlo Zganec va fi supus unei noi intervenții chirurgicale

Karlo Zganec va fi supus unei noi intervenții chirurgicale

Site-ul oficial al clubului U-BT Cluj-Napoca a anunțat faptul că baschetbalistul croat Karlo Zganec va fi supus unei noi intervenții chirurgicale. 

Pivotul s-a accidentat la umăr, o zonă a corpului la care a mai suferit deja o operație, în partida cu CS Dinamo București. 

Referitor la starea sa, Adyb Khal, doctorul care l-a operat și pe Nandor Kuti, deja revenit în rotația de bază a clujenilor, a declarat: 

Karlo a suferit o accidentare la același umăr la care a mai avut probleme și a fost operat. Leziunea a recidivat și necesită din nou o intervenție chirurgicală, de data aceasta, mult mai complexă. În aceste condiții, actualul sezon competițional este compromis pentru Žganec. 

Karlo Zganec este cel mai bun recuperator al echipei din Cluj, cu o medie de 6,3 mingi prinse la panou pe meci. Croatul era folosit de Silvășan atât pe poziția 4, cât și pe poziția 5, unde oferea mai multă mobilitate decât Stipanovic și Santa.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    who's to blame?
    ori operatia a fost nereusita
    ori recuperarea a fost nereusita sau incompleta
    ori revenirea in efort a fost prost manage-uita

    Conteaza? Pentru el si pentru echipa sezonul acesta nu mai conteaza. Pentru viitor eu zic ca da. Ar trebui analizat ce a mers si ce n-a mers pentru a se evita situatii similare.

    Altfel, in aparenta treaba merge brici pe partea asta, tot primit in feed pe FB tone de filme cu cat de profi ii pregatirea. In realitate cam in fiecare sezon avem accidentati grav, 1-2. Deci echipa incompleta. O fi doar ghinion?

    cu 2 ani în urmă (06.05.2021)
    • U BT Cluj-Napoca ereticus:

      ....
      Cum le sti tu pe toate.... probabil ai citit pe facebook.....

      cu 2 ani în urmă (06.05.2021)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      probabil
      pana atunci tu invata sa"scri", stii ce zic? prea fin, prea ca la tara, ai prins-o? :))

      cu 2 ani în urmă (07.05.2021)
    Raspunde
  • West Petrom Arad jordan 23 :

    pregatire
    In mod sigur pregatirea e profi. Dule e cunoscut pt pregatirea fizica pe care o face. Problema e ca el a antrenat la cluburi mari, cu lot numeros, pt care accidentarile unor jucatori e ceva obisnuit la ritmul in care joaca. Si cand a fost la CSKA, la Partizan, la Limoges a avut probleme cu accidentarile jucatorilor. Este adeptul scolii yugoslave de pregatire si acolo jucatorii dau totul la antrenament si pe teren. Strainii veniti in Romania nu prea sunt obisnuiti cu asa ceva. Au o viata extrasportiva "bogata" si asta se vede.
    Asta e parerea mea.

    cu 2 ani în urmă (06.05.2021)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      posibil sa ai dreptate
      dar problema e dinainte de dule.
      eu n am zis ca nu s profi cei cu kineto sau echipa medicala cu care colaboreaza, am zis doar ca e problematica o re-accidentare in asa scurt timp. clar ceva n-a mers ca la carte. in fine, se pare ca vorbesc prosti, pardon prostiii, ptiu stai ca-mi iese, prostii ;))

      cu 2 ani în urmă (07.05.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!